DOLAR 32,3458 0.26%
EURO 35,1131 -0.06%
ALTIN 2.301,571,07
BITCOIN 22896112,89%
Elazığ
10°

AZ BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

AÇIKKAPI: “Elazığ Oyuna Gelmeyecek”

AÇIKKAPI: “Elazığ Oyuna Gelmeyecek”

ABONE OL
Nis 28, 2023 19:32
AÇIKKAPI: “Elazığ Oyuna Gelmeyecek”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, 2023 seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın zaferle ayrılmasının çok büyük önem taşımasının yanında Ak Parti’nin parlamentoda güçlü olmasının da kritik bir durum olduğunu ve buna karşı yürütülen algıya karşı Elazığ’ın oyuna gelmeyeceğini söyledi.
AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, 2023 seçimleri nedeniyle çalışmalarını soluksuz sürdürüyor. Her defasında 2023 seçimlerinin büyük bir önem arz ettiğini ifade eden Açıkkapı, bu konuda Elazığ’ın kararının net olduğunu sık sık vurguluyor.
Şehirdeki esnaf, vatandaş ve gençlerle her an iç içe olan Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, kamu kurumlarında çalışan yönetici, idareci ve personelleri de unutmadı. Açıkkapı, temasları kapsamında; Kültür Turizm İl Müdürlüğü, İl Göç İdaresi Müdürlüğü, Elazığ El Sanatları Eğitim Merkezi, Ticaret İl Müdürlüğü ve Türk Telekom İl Müdürlüğü’nü ziyaret ederek idareciler ve personellerle bir araya geldi.
Kamu kurumlarına yaptığı ziyaretler sonrasında Ulukent Mahallesi’ne geçen Açıkkapı, burada vatandaşların yoğun ilgisi ve desteği ile karşılaştı. Buluşma adeta mitinge dönüşürken Açıkkapı vatandaşlara seslendiği konuşmasında önemli noktalara değindi. Açıkkapı konuşmasında: “14 Mayıs akşamı hem Türkiye’de hem de Elazığ’da yeni bir tarihi zafere imza atacağız. Bundan muhalefetin kaçışı yok. Bu zor süreçte çirkin bir politika yürütme yarışına giriştiler. Ne diyorlar? “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı biz de seviyoruz, ona oy vereceğiz ama AK Parti’ye oy vermeyeceğiz.” Algı oluşturarak bizleri paçalarımızdan aşağı çekmeye çalışıyorlar. İnanıyorum ki hemşehrilerimiz buna sandıkta en güçlü cevabı verecektir. Cumhurbaşkanımızı cephanesiz bir şekilde savaşa göndermeye çalışıyorlar. Bu algıya yenilmeyeceğiz. Parlamentoda güçlü olmamız lazım. Bizim liderimize vereceğimiz güç parlamentodan geçiyor. Şayet yeterli sayıya ulaşamazsak emin olun ki PKK, FETÖ ve dahi bütün terör örgütleriyle birlikte Amerika ve Avrupa’da emeline ulaşmış olur. Bunu en iyi anlatan durum ise çevremizde yaşanan önemli krizler ve olaylardır. Örneğin Rusya-Ukrayna savaşında şayet parlamentoda güçlü olmasaydık, çok güç durumlarla karşı karşıya kalabilirdik. Elazığ, asla bu oyuna gelmeyecektir.” ifadelerine yer verdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.