DOLAR 32,3278 0.23%
EURO 35,1117 -0.07%
ALTIN 2.300,051,00
BITCOIN 23121412,54%
Elazığ
10°

AZ BULUTLU

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Bu Merkez Türkiye’de Sadece Elazığ’da bulunuyor

Bu Merkez Türkiye’de Sadece Elazığ’da bulunuyor

ABONE OL
Oca 28, 2023 22:14
Bu Merkez Türkiye’de Sadece Elazığ’da bulunuyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti MKYK Üyesi Elazığ Milletvekili Metin Bulut Türkiye’de sadece Elazığ’da bulunan İpek Yolu Gençlik Çalışmaları Merkezi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Milletvekili Bulut İpek Yolu projesinin katkı üreten bir proje olduğunu söyleyerek Türkiye’nin her yerinden gençlerin geldiğini söyledi.

Milletvekili Bulut: “İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi’miz Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan teşrifleriyle hizmete açılmıştı. Gençlik Çalışmaları Merkezimiz şu an Türkiye’deki gençlik çalışmalarına ve dünyanın farklı yerlerinden gençlik çalışmaları için ülkemize gelen gençlere hizmet sunuyor.

Bu proje bugünden yarına yarından geleceğe sürekli değer ve katkı üretecek bir projedir. Gençlik çalışmaları alanında ipek yolu Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi Türkiye’deki ilgili tarafların gündemindedir. Gençler Türkiye’nin her tarafından akın akın İpek İpek Yolu Çocuk Çalışmaları Merkezine geliyor. Ve bu sayılar gittikçe artacak katlanarak büyüyecek.

Genel Başkan Yardımcımız Konya milletvekilimiz Sayın Leyla Şahin Usta hanımefendinin bu projede çok büyük emeği var. Kendilerine ebeden müteşekkiriz. İpek Yolu Çocuk ve Gençlikle Çalışmaları Merkezi geleceğin projesidir.  Muhteşem mimarisi, konaklama imkanları, sportif ve sosyal tesisleri, güçlü teknik altyapısı, nitelikli personeli ve güçlü gelecek vizyonuyla İpek Yolu Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi uzun yıllar ülkemize hizmet verecek ve şehrimiz bu hizmetten en üst düzeyde istifade edecek.” Dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.