height="132" />
Kent Konseyi tarafından kurulan çocuk meclisi ilk genel kurulunu gerçekleştirdi

Kent Konseyi tarafından kurulan çocuk meclisi ilk genel kurulunu gerçekleştirdi

ABONE OL
Ara 17, 2022 23:03
Kent Konseyi tarafından kurulan çocuk meclisi ilk genel kurulunu gerçekleştirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kent Konseyi Çocuk Meclisi ilk genel kurulunu gerçekleştirdi.

Kültür Park Mamuratül Aziz Salonunda gerçekleştirilen genel kurulda konuşan Kent Konseyi Başkanı Avukat Rüstem Kadri Septioğlu, çocuk meclisinin bundan sonra bir araya geleceğini söyleyerek, “Bundan sonra kendi aralarında toplantılar yaparak belirli periyotlarda geçmiş, tarihimiz ve günümüz olsun gerekse güncel sorunlara bakışlarını empati kurmak yerine kendilerinden alacağız. Bu yüzden biz çocuk konseyini çok önemsiyoruz. Buradan çıkan fikirleri gerekli yerlere ileterek aksaklıkları gidererek çalışmalarına yardımcı olacağız.” dedi.

Septioğlu’nun konuşmasının ardından Başkanlığa aday olan Ahmet Üveys Tan, “Kendi mahallemde bir tane park ve halı saha olmasını istiyorum. Ben çocukların dışarı çıkıp oynamasını, eğlenmesini ve oyun oynamasını istiyorum. Ben 9 yaşındayım ve hayatımda bir kere bile parka çıkıp oynamadım.” diye kaydetti.

Başkanlığa aday olan ise Arda Mil Fırat Özen, sorunlarını dile getirerek, “Başlıca sorunlardan bir tanesi park güvenlikleridir. Çocuklar park güvenliği olarak misal 18:00’dan sonra parklara gidemiyorlar. Çünkü güvenlik anlamında büyük sıkıntılar var.” ifadelerini kullandı. Genel Kurul sonunda başkanlığa Arda Mil Fırat Özen seçildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.