height="132" />
Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, Elazığ’da basın mensuplarıyla bir araya geldi

Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, Elazığ’da basın mensuplarıyla bir araya geldi

ABONE OL
Kas 23, 2022 21:12
Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, Elazığ’da basın mensuplarıyla bir araya geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ela­zığ’daki te­mas­la­rı­nı sür­dü­ren Kamu Baş­de­net­çi­si Şeref Mal­koç, Basın ku­ru­luş­la­rı ile bir araya ge­le­rek ga­ze­te­ci­le­rin so­ru­la­rı­nı ya­nıt­la­dı.

Kamu Baş­de­net­çi­si Şeref Mal­koç, Ela­zığ’dan Kamu De­net­çi­li­ği Ku­ru­mu’na ya­pı­lan baş­vu­ru is­ta­tis­tik­le­ri­ni de açık­la­dı. Ela­zığ’da Top­lam­da 1456 baş­vu­ru olur­ken en fazla baş­vu­ru eko­no­mi ma­li­ye ve vergi ko­nu­la­rın­da oldu.

Açık­la­nan ve­ri­le­re göre Ada­let, milli sa­vun­ma ve gü­ven­lik ko­nu­sun­da 153, Aile­nin ko­run­ma­sı ko­nu­sun­da 1, Bilim, sanat, kül­tür ve tu­rizm ko­nu­sun­da 7, Ça­lış­ma ve sos­yal gü­ven­lik ko­nu­sun­da 94, Çocuk hak­la­rı ko­nu­sun­da 27, Eği­tim-öğ­re­tim, genç­lik ve spor ko­nu­sun­da 126, eko­no­mi, ma­li­ye ve vergi ko­nu­sun­da 424, ener­ji, sa­na­yi, güm­rük ve ti­ca­ret ko­nu­sun­da 17, en­gel­li hak­la­rı ko­nu­sun­da 13, gıda, tarım ve hay­van­cı­lık ko­nu­sun­da 1, insan hak­la­rı ko­nu­sun­da 53, kadın hak­la­rı ko­nu­sun­da 1, kamu per­so­nel re­ji­mi ko­nu­sun­da 366, ma­hal­li ida­re­ler­ce yü­rü­tü­len hiz­met­ler ko­nu­sun­da 32, mül­ki­yet hakkı ko­nu­sun­da 20, nüfus, va­tan­daş­lık, mül­te­ci ve sı­ğın­ma­sı hak­la­rı ko­nu­sun­da 15, orman, su, çevre ve şe­hir­ci­lik ko­nu­sun­da 35 baş­vu­ru ya­pıl­dı.

Ve­ri­le­re göre en az baş­vu­ru­nun ya­pıl­dı­ğı alan­lar Aile­nin ko­run­ma­sı, gıda, tarım ve hay­van­cı­lık ve kadın hak­la­rı oldu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.