height="132" />
AK Parti Elazığ İl Teşkilatından Arıcak ve Alacakaya ilçelerinde Danışma Meclis toplantıları

AK Parti Elazığ İl Teşkilatından Arıcak ve Alacakaya ilçelerinde Danışma Meclis toplantıları

ABONE OL
Kas 23, 2022 20:09
AK Parti Elazığ İl Teşkilatından Arıcak ve Alacakaya ilçelerinde Danışma Meclis toplantıları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Elazığ İl Teşkilatı, Arıcak ve Alacakaya ilçelerinde Danışma Meclis toplantılarını gerçekleştirdi. AK Parti İl Teşkilatının ilk durağı Arıcak ilçesi oldu. Arıcak ilçesinde gerçekleşen Danışma Meclis Toplantısına Ak Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver, İl ve ilçe teşkilat üyeleri katıldı.

Toplantıda konuşan AK Parti Arıcak İlçe Başkanı Nadir Gülşen, selamla konuşması yaparak toplantının hayırlı olmasını diledi.
AK Parti İl başkanı Şerafettin Yıldırım“seçim zamanı geldi, onun için mi geldiniz? Bu sorunun bizim için geçerli olmadığını biliyorsunuz. Arıcak’a kaç kere geldiğimi unuttum. AK Parti’nin en önemli özelliklerinden birisi de bu, seçime üç beş ay kala sahaya çıkmak bize yakışmaz. Bizler her zaman için sahadaydık. Hizmetlere karşı hepimizin bir vefa borcu var. bu insanlarımızın çok daha fazla hizmete layık olduğunu biliyoruz. Siz İzmir’deki belediye başkanı Soyer’in benim ecdadıma küfreden nesilden misiniz? Sizin Ankara’daki genel başkanınız terör örgütüyle iç içe girmiş ona şeref madalyası takmak isteyen kimlikten misiniz? yoksa Elazığ’daki çakma milliyetçilerden misiniz? Bize bakıldığında ben şahsen arkamızda başka profil göremiyorum ne söylediysek oyuz. Bu bir düz ve dik duruştur. Bunu bize önce Allah izin verdi sonra bu lider bu ülkede 20 yıldır sağlıyor. 2023’e öyle sloganla hazırlanmaz ne yapmak lazım? Önce kendi aramızda kardeşlik kurmamız lazım. Birbirimizin eksikliklerini gidermemiz lazım.” İfadelerini kullandı.
AK Parti İl başkanı Şerafettin Yıldırım ve beraberindekiler toplantının ardından Arıcak ilçesindeki esnaf ve vatandaşla bir araya gelerek sorun ve talepleri dinledi.
Toplantıların bir sonraki durağı Alacakaya ilçesi oldu. Alacakaya danışma meclisi toplantısında konuşan Ak parti Alacakaya ilçe başkanı Mehmet Erol, selamlama konuşması yaparak toplantının hayırlara vesile olmasını diledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.