height="132" />
ELAZIĞ KONGRESİNİ YAPAN MİLLİ YOL PARTİSİ 30 EKİM’DE ANKARA’DA GENEL KURUL DÜZENLEYECEK

ELAZIĞ KONGRESİNİ YAPAN MİLLİ YOL PARTİSİ 30 EKİM’DE ANKARA’DA GENEL KURUL DÜZENLEYECEK

ABONE OL
Eki 23, 2022 18:29
ELAZIĞ KONGRESİNİ YAPAN MİLLİ YOL PARTİSİ 30 EKİM’DE ANKARA’DA GENEL KURUL DÜZENLEYECEK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Büyük Birlik Partisinden ayrılarak kurulan , Genel Başkanlığını Remzi Çayır’ın yaptığı Milli Yol Partisi 30 Ekim’de Ankara’da düzenlenecek olan genel kurul ile birlikte seçimlere girmeye hak kazanacak. 9 ay önce kurulan Milli Yol Partisi 47 ilde teşkilatlanmasını tamamladı. Toplam da 70 ilde teşkilat hazırlıkları süratli bir şekilde sürerken genel kurul sonrasında 81 ilin tamamında il temsilciliklerinin kurulması planlanıyor.

Elazığ kongresinin yapıldığını ifade eden Milli Yol Partisi Elâzığ İl Başkanı Mehmet İçen partinin kuruluş amacını ve hedeflerini açıkladı.

İÇEN “ ADALET, LİYAKAT, ÜRETİM İÇİN BU YOLA ÇIKTIK”

Milli Yol Partisi Elazığ İl Başkanı Mehmet İçen “ Partimiz; Büyük Birlik Partisinden ayrılmasına rağmen; aynı yolu devam ettirmek amacıyla kurulmuş bir parti. Türkiye’nin tamamına hitap edebilecek ve dışa açılabilecek bir parti. Ortaya çıkış amacımız adalet, liyakat ve üretim. 70 ilde çalışmalar sürüyor şuan 47 ilin yönetimi hazır.

30 Ekim’de kongremiz var. 30 Ekim’den sonra resmi olarak seçimlere girmeye hak kazanıyoruz. Geri kalan iller de peş peşe teşkilatlarımız tamamlanacak. 81 ili inşallah seçime kadar tamamlamış olacağız.

Hedefimiz rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun hayallerini tamamlamak. Ekip arkadaşlarımızın çoğu rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun bizzat birebir yakınında olan kadro. Genel başkanımız Remzi Bey bizzat rahmetlinin yanında görev almış çok değerli bir ağabeyimiz. Genel sekreterimiz Haşim Yanar Büyük Birliğin son kongresinde yanlış hatırlamıyorsam genel başka adayı olmuştu. Nasip olmayınca yollar ayrılma durumunda kaldı.

Şuan Elazığ yapılanmamızda 100’e yakın üyemiz var. Biz kongremizi yaptık ve teşkilatımızı hazırladık. Ufak tefek eksiklerimiz var ve diğer ilçelerle de görüşmelerimiz devam ediyor. Bizde seçime kadar diğer ilçelerimizin kadın kollarını oluşturacağız.

Biz şuan için kongre sürecimizi tamamladık ve 30 Ekim’i bekliyoruz. Kurultaydan sonra çalışmalarımıza biraz daha yoğunluk vererek seçime yükleneceğiz.” İfadelerini kullandı.

HABER KAYNAĞI: ELAZIĞ GÜNEBAKIŞ GAZETESİ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.