DOLAR 32,3277 0.23%
EURO 35,1188 -0.05%
ALTIN 2.299,090,96
BITCOIN 23041753,05%
Elazığ
10°

AZ BULUTLU

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Elazığ ASKF’ye Tepki: Elazığ’da Sporcu Ayrımı mı Yapılıyor?

Elazığ ASKF’ye Tepki: Elazığ’da Sporcu Ayrımı mı Yapılıyor?

ABONE OL
Eki 14, 2022 11:55
Elazığ ASKF’ye Tepki: Elazığ’da Sporcu Ayrımı mı Yapılıyor?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Engelliler Meclisi Elazığ İl Koordinatör Başkanı Metin Fırat Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen Yılın Spor En’leri ödül törenine davet adilmediklerini iddia ederek Elazığ ASKF’ye tepki gösterdi.

“Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından organize edilen Yılın Spor En’leri Ödül Törenine davet edilmedik” diyerek sitemlerini dile getiren Fırat açıklamasında; ” Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün engellilere göre halter spor salonu olmaması ve olması için herhangi bir girişimde bulunmamasına rağmen, Elazığ’ımızın isminin duyulması için, kendi ücretimi ödeyip, aylarca usanmadan pes etmeden, kış yağmur, sıcak ve soğuk demeden, tekerlekli akülü aracımla özel fitness salonlarında sporumu yapıp, o güzelim Elazığ’ı en güzel şekilde başka illerde temsil ettim.
Beni Elazığ’da yaşayan engeli kardeşlerimiz görüp belki de spora teşvik etme heyecanıyla Elazığ’da bedensel engellilerin halter sporunuda yapılabileceğini gösterme heyecanıyla çalıştım. 5 ay içinde çalışmalarımı tamamlayıp Türkiye Bedensel Engelliler Spor federasyonun düzenlemiş olduğu Türkiye Bedensel Engelliler halter şampiyonasına katılıp halterde Türkiye 3. üçüncüsü olarak Elazığ’ımızı en güzel şekilde temsil ettim.
Aynı zamanda yine yılmadan, usanmadan, pes etmeden çalışıp Türkiye Bedensel Engelliler bilek güreşinde Türkiye şampiyonasında Türkiye 4. dördüncüsü olup Elazığ’ımızı en iyi şekilde temsil ettim.
Ben bu güne kadar engellilerin gücünü ve azmini, başarısını duyurmak için çabaladım ve hala da çabalıyorum.
Ama ne yazık ki Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Perşembe günü federasyonun düzenlemiş olduğu Yılın Spor En’leri Ödül Törenine bizleri unutup, görmezden gelmiş, azmimizi, çabamızı ve başarımızı hiçe sayarak bizleri bu programa davet etmemiştir. Buradan o yöneticilere şöyle sesleniyorum. Engelimize rağmen spordaki başarılarımız ortadayken önümüze siz de bir engel koydunuz. Ben inanıyorum ki biz ödülümüzü Elazığ halkından almışız. Saygılarımla…”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.