DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22370010,86%
Elazığ
26°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

 
height="132" />  
ELAZIĞ’DA 1250 ÇOCUĞA MONT YARDIMI

ELAZIĞ’DA 1250 ÇOCUĞA MONT YARDIMI

ABONE OL
Eki 11, 2022 17:03
ELAZIĞ’DA 1250 ÇOCUĞA MONT YARDIMI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul Cevizli’de faaliyetlerini yürüten Elazığ Kültür ve Yardımlaşma Derneği katkılarıyla Elâzığ’daki çocuklara 1250 adet mont gönderildi. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Çocuklar Üşümesin projesi kapsamında 1250 adet mont ihtiyaç sahibi çocuklara dağıtılmak üzere İstanbul’dan Elazığ’a gönderildi. Montların diğer bağışlarla birlikte ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılacağı belirtildi.

Programa Elazığ Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ömer İçmeli, Elazığ Valiliği Sosyal Yardımlaşma Başkanı Muhammed Kütük, Elazığ Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkan Yardımcısı Uğur Dağlar ve beraberinde dernek yönetimi katıldı.

İÇMELİ: GÖNÜLLERİ ISITMAK ALLAH’IN RIZASINI DA KAZANMAKTIR

Elazığ Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ömer İçmeli yaptığı açıklamada, “2015 yılındaN BU YANA Dernek olarakilimizde Çocuklar Üşümesin adı altında yardımda bulunuyoruz. Bu yıl da 1250 adet montu ihtiyacı olan çocuklara dağıtılması için Elazığ Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığı ile dağıtımının yapılmasını planladık. Bu montları bize iş insanı Mehmet Biricik (İŞMONT)verdi. Kendisine de buradan teşekkür ediyorum.
Bu heyecanı ve sevinci paylaşmak bunu yaşamak apayrı bir duygu ilk defa bir basın açıklaması yaptığımızı söyledim ama burada bunu yaparken Elazığ dışındaki tüm derneklerimizin böyle yardımlarda bulunmasını istiyorum. Büyük şehirlerdeki iş insanlarımız biraz daha potansiyelli buradaki derneklerimiz zaten gücü yettikçe yapıyor önemli olan dışarıdan Elâzığ’a bir şeylerin akması bu da bir vesile olsun. İnşallah daha iyilerini el ele tutuşup yaparız. Çünkü gönülleri ısıtmak Allah’ın rızasını da kazanmak demektir. Elâzığ’ımızı seviyoruz Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin.” dedi.
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Muhammed Kütük ise, “Değerli başkanıma ve dernek yönetimine her yıl yaptıkları yardımlardan dolayı teşekkür ediyorum. Tabi bizde bundan sonraki süreçte ihtiyaç yardımı ailelere diğer yardımlarla beraber dağıtmaya çalışacağız. Sayın başkanım ve ekibi her yıl ortalama 1000 civarı montu ihtiyaç sahiplerine dağıtmamız için gönderiyor. Kendisine teşekkür ediyorum. Belirlediğimiz yardıma ihtiyacı olan aileler var onlara düzenli yardımlarda bulunuyoruz ilçelere de göndereceğiz.” Dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.