height="132" />
CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU ELAZIĞ’A GELDİ

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU ELAZIĞ’A GELDİ

ABONE OL
Eyl 25, 2022 00:07
CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU ELAZIĞ’A GELDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İBB tarafından yaptırılacak okulun temelini atmak ve bir dizi temaslarda bulunmak üzere Elazığ’a geldi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Partisinin Grup Toplantısını gerçekleştirmek ve İBB tarafından yaptırılacak olan Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin temel atma törenine katılmak amacıyla bugün akşam saatlerinde Elazığ’a geldi. Kılıçdaroğlu Elazığ’da CHP İl Teşkilatı, partililer ve vatandaşlar tarafından karşılandı.
Genel Başkan Kılıçdaroğlu Elazığ programı kapsamında ilk olarak partililer ile akşam yemeğinde bir araya geldi. Daha sonra Kanal 23 ve Kanal Fırat’ın ortak canlı yayın programına katıldı.
Elazığ ziyaretinin ikinci gününde Genel Başkan Kılıçdaroğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımıyla İBB tarafından Elazığ’a yaptırılan Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin temel atma törenine katılacak.
Temel atma töreninin ardından Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezi’nde partisinin grup toplantısını gerçekleştirecek olan Genel Başkan Kılıçdaroğlu sonrasında Elazığ’daki esnafla da bir araya gelecek.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 20 Eylül Salı günü akşam saatlerinde Elazığ’dan ayrılacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.