height="132" />
HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, Palu İlçesini Ziyaret Etti

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, Palu İlçesini Ziyaret Etti

ABONE OL
Tem 25, 2022 15:40
HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, Palu İlçesini Ziyaret Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Palu ilçesini ziyaret ederek muhtarlarla bir araya geldi.

Biz dizi temaslarda bulunmak üzere Elazığ’a gelen HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Palu ilçesinde muhtarlarla bir araya geldi.

Yapıcıoğlu’na Genel Başkan Yardımcıları Mahmut Şahin ve Hasan Şahin, GİK Üyesi Mahmut İrtem, Elâzığ İl Başkanı Yasin Kavaklı ve Palu İlçe Başkanı İbrahim Halil Güngören eşlik etti.

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Elazığ’ın Palu ilçesindeki muhtarlar buluşmasında, en doğru yaklaşımın doğruya doğru, yanlışa ise yanlış demek olduğunu söyledi.

Başlatmış oldukları memleket gezilerinin tek amacının sorunu birinci ağızdan dinlemek olduğunu söyleyen Yapıcıoğlu, “Sorunların takipçisi olabilmek amacıyla notlarımızı alıyoruz ve bu problemlerin çözümüne katkı sunabilirsek kendimizi bahtiyar hissederiz. Gayemiz vatandaşların sorunlarının giderilmesi ve hizmetin memleketin dört bir yanına dağılmasıdır. Onun için bir çaba ve gayret içerisindeyiz. Çalışmalarımız kapsamında halkın kendisini veya temsilcilerini dinleyince sorun sıkıntıları öğreniyor, alandaki tablonun daha net bir fotoğrafını çıkarmış oluyoruz.” dedi.

Siyasette uygulanan yanlış tutum ve yaklaşımlara vurgu yapan Yapıcıoğlu, “Bilindiği üzere siyasette bir yol tutturulmuş ve artık herkes bunu normal karşılıyor. Kişi, kendi fikrine veya ideolojisine yakın bir siyasetçinin söylemi yanlış bile olsa, söz bitmeden alkışa tutarken farklı düşüncedeki bir siyasetçinin söylediği hakikat da olsa doğru değilmiş gibi tavır takınılıyor. Bu siyaset anlayışının memleketten kalkması gerekir. Muhalefette olan iktidarı yıpratmak için beyazı siyah, iktidara yakın olan ise hükümetin yüzde 100 yanlışını doğru olarak tanıtmaya çalışıyor. Bizler bu tür davranışlardan Allah’a sığınırız.” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.