height="132" />
İleri: “Muhalefet Ayrım Yapmadan Bütün Yatırımlara Karşı Çıkıyor”

İleri: “Muhalefet Ayrım Yapmadan Bütün Yatırımlara Karşı Çıkıyor”

ABONE OL
Tem 22, 2022 17:35
İleri: “Muhalefet Ayrım Yapmadan Bütün Yatırımlara Karşı Çıkıyor”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Dr. Ömer İleri, AK Parti Elazığ İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ziyarette açıklamalarda bulunan İleri, Muhalefetin yapılan yatırımlara ayrım yapmadan karşı çıktığını söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Dr. Ömer İleri, bir dizi temasta bulunmak üzere Elazığ’a geldi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Dr. Ömer İleri daha sonra, AK Parti Elazığ İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek, AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ve partililer ile bir araya geldi.

YILDIRIM: “ÖMER İLERİ BEY’İ AĞIRLAMAKTAN MUTLU VE ONURLUYUZ”

Ziyarete ilişkin değerlendirmede bulunan İl Başkanı Yıldırım, Genel Başkan Yardımcısı İleri’yi Elazığ’da ağırlamaktan mutlu olduklarını ifade etti. Yıldırım, “Bugün şehrimizde çok değerli bir misafirimizi ağırlamaktayız. Ömer İleri Bey Genel Başkan Yardımcımız ve ilk defa da şehrimize geliyor. Kendisini ağırlamaktan mutlu ve onurlu olduğumuzu söylemek istiyorum. İnşallah bugünkü programların akışı içerisinde çok önemli toplantılar yaparak kendisinin hakim olduğu alanla ilgili hem bilgilendirme hem de bilgi paylaşımı anlamında toplantıların çok faydalı olacağına inanıyorum” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Dr. Ömer İleri, Elazığ’da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İLERİ: “MİLLET İRADESİNİ EN ÜSTTE TUTMA YOLUNDAKİ MÜCADELEMİZİ DEVAM ETTİRİYORUZ”

İleri, Türkiye’de, 21 Temmuz 1946’daki çok partili seçimlerin yıldönümünün idrak edildiğini ifade ederek, AK parti olarak millet idaresini en üst seviyede tuttuklarını kaydetti. İleri, “Bugün biliyorsunuz aynı zamanda 21 Temmuz 1946’da yapılan ve çok partili hayatımızın ilk genel seçimlerini oluşturan seçimlerin yıl dönümü. Pusulaların sayımından sonra yine o dönemin iktidarı tarafından son anda gündeme getirilen bir düzenlemeyle bu pusulalar kısmen yakılmıştı. Bu seçime giden süreçte o dönem yeni kurulmuş olan Demokrat Parti radyo kanalları üzerinden maalesef propaganda yapamamıştı. Bu şekilde sözde bir seçim kazanan bir zihniyet vardı o dönemde. O seçimi belki kazandılar ama demokrasi tarihi açısından da önemli bir skandala imza atmışlardı. İşte biz bugün aynı zamanda bu talihsiz seçiminde yıl dönümünü yaşıyoruz. Biz biliyoruz ki bu zihniyet dün olduğu gibi bugünde millet iradesi noktasında ciddi endişelere sahip bizlerde bu mücadelelerimizi millet iradesini en üstte tutma yolundaki mücadelemizi devam ettiriyoruz, devam ettireceğiz. İnşallah Cumhurbaşkanımızın liderliğinde içinden geçmekte olduğumuz bu atılım sürecini sürdüreceğiz” dedi.

İLERİ: “ONLARIN YAKLAŞIMLARI AYRIM YAPMADAN BÜTÜN YATIRIMLARA KARŞI ÇIKMAK”

Dr. Ömer İleri, CHP Ekonomi Masası’nın Elazığ ziyaretini değerlendirerek,  muhalefetin ayrım yapmadan bütün yatırımlara karşı çıktığını dile getirdi. İleri, “AK Parti bu hizmet siyasetini iktidarda olduğu 20 yıldır büyük bir kararlılıkla ve taviz vermeden uygulamakta. Ancak bu hizmetlerin sonucunda muhalefetten gördüğümüz tepkilere baktığımızda 1950’lerden beri değişmeyen bir yaklaşımı görüyoruz. Bir kere ayrım yapmadan bütün yatırımlara karşı çıkmak. O dönemde Hirfanlı Barajı’na karşı çıkan size bu barajı yaptırmayız bu barajı yapacaksınız sonra elektriği toprağa mı vereceksiniz diyen zihniyet bugünlerde yine bütün yurdumuzu donattığımız o çok büyük ölçekteki yatırımlara da karşı çıkıyorlar. Karşı çıkarken de hakikaten akla mantığa sığmayan argümanlarla yapıyorlar. Dolayısıyla onların tenkitleri ve eleştirilerini de bu çerçeveden ele almak gerekir diye düşünüyorum” dedi.  

İLERİ: “MUHALEFET ŞEHİTLERİMİZİ HİÇBİR ŞEKİLDE GÜNDEME GETİRMEDİĞİ GİBİ FETÖ SÖYLEMİNİ DE AĞZINA ALAMADI”

İleri, muhalefetin terörle arasına gerekli mesafeyi koyamadığını vurgulayarak, “Muhalefet, FETÖ söylemini ağzına alamadı” ifadesinde bulundu. İleri, “Son dönemde bu yatırım karşıtlığına ek olarak maalesef ve bunu üzülerek ifade etmek istiyorum terörle aralarına gerekli mesafeyi koyamamak da eklenmiş durumda. Geçtiğimiz hafta 15 Temmuz’un yıl dönümünü yaşadık. 252 şehit verdiğimiz çok ciddi bir mücadelenin yıl dönümüydü bu. Üzülerek gördük ki bu yıl döneminde muhalefet şehitlerimizi hiçbir şekilde gündeme getirmediği gibi FETÖ söylemini de ağzına alamadı. Bunu yapamayanlar bu dönemde AK Parti teşkilatlarını ki AK Parti teşkilatları hakikaten seçim olsun olmasın her dönem yoğun çalışmalarıyla bilinen teşkilatlardır, sürekli sahada olmalarıyla bilinen teşkilatlardır. Bu söylemi dile getiremeyenlerin milletin bu en büyük sınavında buna şahit olamayanların şimdi karşımıza çıkıp AK Parti sahalara çıkmıyor demelerini çok anlamlı bulmuyorum” dedi.

YILDIRIM: “CHP’Lİ HEYETİN ELAZIĞ’DAKİ OLUŞLARININ SADECE ŞOVA DÖNÜK BİR ZİYARET OLDUĞUNU ÇOK NET GÖRÜYORUM”

AK Parti Elazığ İl Başkanı Yıldırım da, CHP’li heyetin Elazığ ziyaretini, şova dönük bir ziyaret olarak değerlendirdi. Yıldırım, “Şuanda ki hali hazırda Elazığ’daki oluşlarını sembolik sadece şova dönük bir ziyaret olduğunu çok net görüyorum. Asıl onların kaygıları Elazığ değil siyasi kaygıları var. kendilerinin geçmişte çıkarmış olduğu milletvekilini farklı bir yere kaptırmamanın hezeyanı içindeler. Onlar bizi ilgilendirmiyor biz 20 yıldır AK Parti siyaseti olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın açtığı AK Parti siyaset şemsiyesi adına siyaset yaparak kendimizi ve siyasetimizi güncelleyerek bugüne kadar geldik. Onlara da tavsiyemiz ara sıra gelip şov yaparak ya da burada grup toplantısını yaparak Elazığ’dan çıkarabilecekleri bir şeyin olmadığını Kapalı Çarşımız var Belediye Başkanımızın çok güzel dizayn ettiği, yenilendirdiği güzel bir kapalı çarşımız var orada bizim çok güzel ürünlerimiz var o ürünlerimizden alsınlar geldikleri yere gitsinler” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.