height="132" />
Zülfü Demirbağ İle Şerafettin Yıldırım, Köy Muhtarları Bir Araya Geldi

Zülfü Demirbağ İle Şerafettin Yıldırım, Köy Muhtarları Bir Araya Geldi

ABONE OL
Tem 22, 2022 18:30
Zülfü Demirbağ İle Şerafettin Yıldırım, Köy Muhtarları Bir Araya Geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ ile AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, bu kez içme bölgesi köy muhtarları bir araya gelerek, istişarelerde bulundu.

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ temaslarını sürdürüyor. Bu kapsamda Milletvekili Demirbağ ile Ak Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, son olarak İçme bölgesi köy muhtarları ile bir araya geldi. Toplantıda muhtarlar köylerinin sorun ve taleplerini Milletvekili Demirbağ ve İl başkanı Yıldırım’a iletme imkânı buldu.

İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, köylerde yaşanan sorunların çözümü için çalışmalara başlayacaklarını söyleyerek; “Biz bu sorunları dinleyip mümkün olanları hemen yerinde çözüp diğerlerini de not alıp gidip bunlar üzerinde çalışma yapıp tekrar sizlere bilgi vermek için buradayız. Biz zaten hiç durmadık gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bugünde merkeze bağlı 13 köyümüzün temsilcileri ile bir araya geldik. 20 yıldır bu ülkeye çok çeşitli hizmetler yapıldı hizmetler noktasında hiçbir zaman bir tereddüdümüz olmadı tabi zaman zaman aksaklıklar olabilir ancak onu da çözecek olan bu iradedir bu siyasettir. Bizim bunlardan yana her hangi bir tereddüdümüz yok.” dedi.

20 yıl içerisinde hayal edilemeyecek hizmetleri yaptıklarını belirten Milletvekili Demirbağ, sorunların çözümü için üzerine düşeni yapacağını ifade ederek; “gerçekten 20 yıl içerisinde hayal edilemeyecek hizmetler yapıldı. tabi mesele bitti mi? Hayır. Muhakkak insan kendini nasıl yenilerse bölgelerde de hizmet açısından da çağa ayak uydurmak anlamında yenilenme talepleri olur. inşallah biraz sonra muhtarlarımızın görüş ve taleplerini üzerimize düşen noktada halledilmesi gereken problemleri dinlemek suretiyle hep beraber çözüm getirmenin gayreti içerisinde olacağız.” İfadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.