height="132" />
Yaz Okulunu Tamamlayan Öğrencilere “Benim Kur’anım Benim Bayrağım” Programı

Yaz Okulunu Tamamlayan Öğrencilere “Benim Kur’anım Benim Bayrağım” Programı

ABONE OL
Tem 22, 2022 18:11
Yaz Okulunu Tamamlayan Öğrencilere “Benim Kur’anım Benim Bayrağım” Programı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yaz okulunu başarıyla tamamlayan öğrenciler için “Benim Kur’anım Benim Bayrağım” temalı program düzenlendi.

İlim Yayma Cemiyeti tarafından Fırat Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde yaz okulu sonunda okula katılan öğrenciler için “Benim Kur’anım Benim Bayrağım” temalı program düzenlendi.  Program yaz okluna katılan öğrencilerin duasının ardından kuranı kerim tilaveti ile devam etti.

KARA: “BİZ YİNE SİZLERLE DEVAM EDECEĞİZ”

İlim Yayma Cemiyeti Elazığ İl Temsilcisi Şahin Kara, bundan sonraki süreçte, çocuklar için çalışmalarının devam edeceğini dile getirdi. Kara, “Bundan sonra biz yine sizlerle devam edeceğiz, beraber yapacağız. Hep beraber Ümmeti Muhammedin geleceği olan bu milletin can damarını teşkil eden bu gençlere hep beraber sahip çıkmayı cenabı hak hepimize nasip eylesin” dedi.

İNAK: “ÇOCUKLARINI GÖNDEREN TÜM AİLELERİMİZE, DESTEK OLANLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Hayrat Vakfı Elazığ Temsilcisi Dr. Ayhan Mirza İnak,  programla çocukların samimiyet duygularının gelişeceğini söyledi. İnak, “Çocuklarımız Rabbimize, Peygambere ve birbirine karşı samimi olurlar bu duygular gelişir. Ben bugüne kadar gelen çocuklarını gönderen tüm ailelerimize, destek olanlara teşekkür ediyorum” dedi.

AYDIN: “DESTEKLEYEN HERKESE CANI GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM, TEBRİK EDİYORUM”

Elazığ İl Müftüsü Selami Aydın, yapılan çalışmaların önemini vurgulayarak öncülük eden herkesi tebrik etti. Aydın, “Daha küçücük yavrulara Allah’a olan imanı, kitabımızı, peygambere olan bağlılığı anlatmak, öğretmek bizim boynumuzun borcudur. Ben gerçekten bu hizmeti yürüten herkese ve destekleyen herkese canı gönülden teşekkür ediyorum, tebrik ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından program yaz okulunda yapılan çalışmaların anlatıldığı videonun izletilmesi ve Elazığ Belediyesi Mehteran ekibinin sahne alması ile devam etti.

Programda Her öğrenciye kuran azimüşşanı ve bayrak hediye edildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.