height="132" />
Bulut ve Balık Sivrice, Gezin Ve Maden’de Vatandaşlarla Bayramlaştı

Bulut ve Balık Sivrice, Gezin Ve Maden’de Vatandaşlarla Bayramlaştı

ABONE OL
Tem 13, 2022 16:35
Bulut ve Balık Sivrice, Gezin Ve Maden’de Vatandaşlarla Bayramlaştı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti MKYK Üyesi Ve Milletvekili Metin Bulut İle Ak Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, İlçelerde Düzenlediği Programda Vatandaşla Bayramlaştı

AK Parti MKYK Üyesi ve AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut ve AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, Kurban Bayramı’nın dördüncü gününde İlçelerde yaptığı ziyaretlerde vatandaşın bayramını kutladı.

Milletvekilleri Bulut ve Balık ilk olarak Sivrice ilçesine gitti.

Sivrice AK Parti İlçe Başkanı Cemal Babur, Katılımcıların bayramını kutlarken Milletvekillerine Ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Babur, “Kurban bayramınız mübarek olsun. Buraya kadar zahmet edip gelip bayramlaşmamızı yapmamıza çok teşekkür ederim sayın vekillerim hoş geldiniz saygılar sunarım” dedi.

BALIK: “BUGÜNE KADAR GEÇİRDİĞİMİZ HİÇ ŞÜPHESİZ Kİ EN ZOR SEÇİMLERDEN BİRİ OLACAK”

Ak Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, 2023 seçimlerinin bu güne kadarki en zor seçimlerden biri olacağını vurgularken Cumhur ittifakına yüklendi. Balık, “Her seçimde karşımıza çeşitli problemler çıktı. Çeşitli dayatmalar yapıldı. Her seçim zordu ama bu seçim bugüne kadar geçirdiğimiz hiç şüphesiz ki en zor seçimlerden biri olacak. Çünkü ilk defa karşımızda birleşmiş bir kesim var onların yurt dışından destekçileri var onları bir arada tutan tek argüman da Recep Tayyip Erdoğan’ı indirmek. Bir proje sunmuyorlar şunu yapacağız da demiyorlar. Onların söyledikleri tek şey AK Parti’nin 20 yılda yaptıkları her şeyi yakacağız yıkacağız ve yok edeceğiz tamamen bunun üzerine kurgulanmış bir çalışa üzerindeler. Henüz adaylarını bile belirleyememiş bir masa var karşımızda. Masanın etrafında kim önce kim oturacak isim sırasının nasıl olacağı bile ancak yuvarlak masayla çözebilmiş bir karşımızda bir masa var” dedi.

BALIK: “DEVLET MİLLETİNİN YANINDADIR”

Milletvekili Balık, ekonomik süreci de değerlendirirken, terör konusunda hükümetin başarılı çalışmalara imza attığını söyledi. Balık, “Ekonomik sıkıntının farkındayız hepimiz aynı ülkede yaşıyoruz ama bütün dünya küçülürken Türkiye’yi bundan ayrı düşünmek mümkün değil. Evet sıkıntılı bir süreç geçiriyoruz ama şundan emin olun ki devlet milletinin yanındadır. Bugüne kadar milletinin mağdur olmasına nasıl izin vermediyse bundan sonrada vermeyecektir. Cumhurbaşkanımız her fırsatta ben milletimi ekonomiye ezdirmem dedi. Önlemler aldı bu önlemler kapsamında da iyileşmeye gidiyoruz inşallah. Bugün PKK’nın bitmiş olmasının, terörden bahsedilmemesinin, Diyarbakır’da Diyarbakır annelerinin PKK’dan evlatlarını isteme cesaretini veren AK Parti’dir. Bugün o anneler seslerini çıkartabiliyorlarsa arkalarında güçlü bir hükümet olduğu içindir.  Bugün Arıcak’ın Alacakaya’nın Erimli’nin Bukardi’nin dağlarında teröristler değil vatandaşlarımız, çobanlarımız, çiftçimiz gezebiliyorlarsa bu AK Parti sayesindedir” dedi.

BULUT: “CHP’Lİ VEKİL KURNAZLIK ETTİ”

Ak Parti MKYK Üyesi Ve Milletvekili Metin Bulut, Sivrice’deki konutların yeniden inşa edildiğini hatırlatırken, CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Elazığ’a yapacağı okulun 2 yıldır temelinin atılamadığını dile getirdi. Bulut, “Bakın aynı şekilde deprem oldu bizim bakanlarımız aynı gün geldi bu ülkenin Cumhurbaşkanı aynı gün geldi CHP’li ekip 1 yıl sonra geldi. Akıllarına 1 yıl sonra gelmek geldi. Ben bunu söyledim. Keşke geldiklerinde deselerdi geldik bizde ucundan tutalım birtane de okul biz yapalım dedik CHP’li vekil kurnazlık etti kendi açısından mecliste de bunu konuştu Metin Bey haklı dedi biz hemen birtane İstanbul ve Ankara, İzmir Büyükşehir Belediyesi adına bir okul yapacağız dedi alkışlar koptu 2 sene geçti daha temel atılamadı. 2 senede bir okulun temelinin atamayanlar ki İstanbul Büyükşehir Belediyesi dediğiniz bugün birçok ülkenin bütçesinden daha büyük bir bütçeye sahip bir belediye. İşte bunların çalışma prensipleri böyle o yüzden millet Allah bunlara imkan vermesin derken bir şeye dayanarak söylüyor bunu sadece bir temenni bir dua olarak söylemiyor. Geçmişteki yaşanmışlıkların üzerine bina etmiş bir söz olarak söylüyor” dedi.

BULUT: “SİVRİCE’DEN ÇOK BÜYÜK BİR OY BEKLİYORUZ”

Bulut, 2023 seçimlerinin bir kavşak olduğunu söyledi. Bulut, “2023 son düzlük, son kavşak, son çıkış bunu kaçırmayacağız. Bayramlaşmada da söyledim çok ufak bir şeyle kaçırırsak çok büyük bedeller ödetir bu bize. O Yüzden arkadaşlar hepimize çok iş düşüyor. Dargınlıkları, küskünlükleri bir kenara bırakacağız hep birlikte kenetleneceğiz özellikle bu dönem Sivrice’den çok büyük bir oy bekliyoruz. Bu ülkedeki toplam hedef 100 bin iken bunun 25 bini Elazığ’a yapıldı” dedi.

Milletvekili Metin Bulut ile Milletvekili Sermin Balık ve beraberindeki heyet daha sonra tamamlanan Sivrice deprem konutlarını gezdi.

AK Parti heyeti daha sonra, Gezin köyünde vatandaşlar ve esnafla bir araya gelerek, sorun ve sıkıntılarını dinledi ve bayramlaştı.

Milletvekilleri Metin Bulut beraberindeki heyet, son olarak Maden ilçesinde partililerle buluştu.

SEKMEN: “TOKİ KONUTLARI BAŞKA HİÇBİR SIKINTIMIZ YOK”

AK Parti Maden İlçe Başkanı Ramazan Sekmen, Madenlilerin en önemli sorunu TOKİ konutları olduğunu dile getirdi. Sekmen, “İlçemizin tek sıkıntısı TOKİ konutları başka hiçbir sıkıntımız yok. Bu konuda zaten desteğinizi veriyorsunuz bunu sadece hızlandırmamız lazım sağolun” dedi.

AK Parti MKYK Üyesi Metin Bulut, Maden ilçesinin AK Parti hizmetlerinden faydalandığını ifade etti.

Bulut, önümüzdeki dönem gerçekleşecek seçimlerin, Ortadoğu’yu kadar etkileyebileceğini kaydetti.

BULUT: “EN KISA ZAMANDA İNŞALLAH YENİDEN İHALE EDİP ÇOK KISA ZAMAN İÇERİSİNDE BİTİRMEK İSTİYORUZ”

Metin Bulut, Maden’e yapılması planlanan TOKİ konutlarının neden geciktiğini açıkladı. Bulut, “Sayın Cumhurbaşkanımız açıkladı dediki Türkiye’de 100 bin konut yapacağız dedi. Sosyal konut Türkiye’de büyük bir heyecan oluştu. Biz 25 bin tane Elazığ’a yaptık. Maden’de geciktik evet ama bunun asıl sebebi biz değiliz. Bunlardan bir tanesi Maden’in coğrafi yapısı yer bulma konusunda sıkıntı yaşadık bu süreci azıcık geciktirdi. Sonra ihalesini yaptık çıkarttık daha sonra alan firmayla alakalı bir takım sıkıntılar çıktı şimdi başkanım bu konuda bizi sıkıştırıyor. En kısa zamanda inşallah yeniden ihale edip bu sefer güçlü firma alır çok kısa zaman içerisinde bitirmek istiyoruz. 25 bin tane konut yapan hükümetimiz bunu da yapmaktan aciz değildir” dedi.

BULUT: “MİLLETVEKİLİ OLARAK MTA’YI AYAKLANDIRIP BÜTÜN İMKANLARINI MADEN’E DÖKTÜM”

Milletvekili Bulut, maden rezervleri ile ilgili de konuştu. Bulut, “Madenin en son maden ihalesiyle alakalı ya ben kalkmışım gitmişim bu şehrin temsilcisi, milletvekili olarak MTA’yı ayaklandırıp bütün imkanlarını Maden’e dökmüşüm yerin 600 metre dibinde Türkiye’nin en büyük cevherlerinden bir tanesini keşfetmişim bunu ihaleye çıkartmışım Türkiye cumhuriyeti tarihinin en karlı ihalelerinden bir tanesini gerçekleştirmişim Türkiye’ye aynı zanda 2 milyar 2 milyon TL değerinde ihale yapmışım Maden’deki gençlerin hepsini teminat altına alacak bir anlaşma yapmışım, çalışanların %60’ı Elazığlı olacak diye ben o sözleşmeye yazdırmışım ve bunun dışında izabe tesisleri burada yerinde yapılacak diye yazdırmışım gelen o kazanılanın %2’si MTA ya gidecek %5’i devlete gidecek %5 inin 2 buçuğu İl Özel idareye gidecek onunda yüzde 2 buçuğu direK Maden’in hesabına yazdırmışım bunun teşekkürünü yapmak yerine kalkıp başka şeylerin hesabını yapmayı bu millette Allah’ta affetmez.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.