height="132" />
Eski Başkan Akay’dan Milletvekili Ağar’a Teşekkür Ziyareti

Eski Başkan Akay’dan Milletvekili Ağar’a Teşekkür Ziyareti

ABONE OL
Tem 13, 2022 16:33
Eski Başkan Akay’dan Milletvekili Ağar’a Teşekkür Ziyareti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar’ın girişimleriyle AK Parti Grubu tarafından hazırlanan kanun teklifinin torba yasa kapsamında TBMM’de kabul edilmesinin ardından Eski Bem-Bir-Sen Elazığ Şube Başkanı Süleyman Akay, Milletvekili Tolga Ağar’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Elazığ Belediyesi ve İl Özel İdare çalışanlarının yemek yardımına yönelik 2014 yılından buyana devam eden sorun AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar’ın girişimleriyle ortadan kaldırıldı.

Sorunun giderilmesinin ardından Eski Bem-Bir-Sen Elazığ Şube Başkanı Süleyman Akay ve beraberindekiler AK parti Elazığ İl başkanlığında Milletvekili Zülfü Tolga Ağar’ı ziyaret etti.

AKAY: “SAYIN ZÜLFÜ TOLGA AĞAR BEY’E DESTEĞİNDEN VE GAYRETİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Milletvekili Ağar ile görüşen Eski Başkan Süleyman Akay, desteklerinden dolayı Ağar’a teşekkürlerini iletti. Akay, “Birlikte çalıştığımız ve kapısını sık sık rahatsız ettiğimiz ve dosyaları da sunarak mağduriyetimizin giderilmesi hususunda milletvekillerimizden destek talep etmiştik. Bu destek kapsamında AK Parti Elazığ Milletvekilimiz Sayın Tolga Ağar Bey’in gayret ve desteğiyle meclis gündemine taşındı. Meclis gündeminden çıkan yeni torba yasayla birlikte Sayıştay hizmetiyle mağdur edilen personellerimizin mağduriyeti ortadan kaldırılmış oldu. Bu kapsam içerisinde mağduriyetleri giderilen belediye ve il özel idare çalışanları personellerimizin adına sayın vekilimize teşekkür ediyoruz. Bu teşekkürümüzü kendilerine hem bayram ziyareti hem de bizatihi bulunduğu makamında kendisine teşekkür etmek için buradayız. Sayın Zülfü Tolga Ağar Bey’e desteğinden ve gayretinden dolayı çalışanlarımız ve mesai arkadaşlarımız adına teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.