height="132" />
Tür­ki­ye Sağ­lık İşçi­le­ri Sen­di­ka­sı Ela­zığ Şu­be­si’nde baş­kan­lı­ğa, ye­ni­den Fırat Kaya se­çil­di
  • Elazığ Sürmanşet Haber
  • Elazığ
  • Tür­ki­ye Sağ­lık İşçi­le­ri Sen­di­ka­sı Ela­zığ Şu­be­si’nde baş­kan­lı­ğa, ye­ni­den Fırat Kaya se­çil­di

Tür­ki­ye Sağ­lık İşçi­le­ri Sen­di­ka­sı Ela­zığ Şu­be­si’nde baş­kan­lı­ğa, ye­ni­den Fırat Kaya se­çil­di

ABONE OL
Haz 27, 2022 11:50
Tür­ki­ye Sağ­lık İşçi­le­ri Sen­di­ka­sı Ela­zığ Şu­be­si’nde baş­kan­lı­ğa, ye­ni­den Fırat Kaya se­çil­di
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ola­ğan genel kurul top­lan­tı­sı­nı yapan Tür­ki­ye Sağ­lık İşçi­le­ri Sen­di­ka­sı Ela­zığ Şu­be­si’nde baş­kan­lı­ğa, ye­ni­den Fırat Kaya se­çil­di
Türk-İş’e bağlı Tür­ki­ye Sağ­lık İşçi­le­ri Sen­di­ka­sı Ela­zığ Şu­be­si’nin ola­ğan genel kurul top­lan­tı­sı ger­çek­leş­ti­ril­di.

Tek lis­tey­le gi­di­len kong­re­ye, Tür­ki­ye Sağ­lık İşçi­le­ri Sen­di­ka­sı Genel Baş­ka­nı Hakan Toy ve sen­di­ka üye­le­ri ka­tıl­dı.

KAYA: ““YIL­MA­DAN, YO­RUL­MA­DAN EMEĞİMİZDEN DE EKMEĞİMİZDEN DE VA­TA­NI­MIZ­DAN DA HİÇBİR ZAMAN VAZ­GEÇ­ME­YE­CEĞİZ”

Mev­cut Baş­kan Fırat Kaya amaç­la­rı­nın bun­dan önce ol­du­ğu gibi bun­dan sonra da üye­le­ri için ça­lış­ma­ya devam ede­cek­le­ri­ni kay­det­ti. Kaya, “Bun­dan son­ra­ki ama­cı­mız yine ar­ka­daş­la­rı­mı­zın alın teri on­la­rın emeği bun­la­ra sahip çık­mak için var gü­cü­müz­le so­luk­suz, yıl­ma­dan, yo­rul­ma­dan eme­ği­miz­den de ek­me­ği­miz­den de va­ta­nı­mız­dan da hiç­bir zaman vaz­geç­me­ye­ce­ğiz. Bunun için siz­le­rin bana ver­miş ol­du­ğu des­tek­ten do­la­yı te­şek­kür ede­rim” dedi.

TOY: “TÜRK İŞ OLA­RAK GER­ÇEK­TEN GÜZEL BİR MÜ­CA­DE­LE VERDİK”

Tür­ki­ye Sağ­lık İşçi­le­ri Sen­di­ka­sı Genel Baş­ka­nı Hakan Toy, 2021 Yılı Kamu Toplu İş Söz­leş­me­le­ri Çer­çe­ve Pro­to­ko­lüy­le il­gi­li açık­la­ma­lar­da bu­lun­du. Toy, “biz Türk İş ola­rak ger­çek­ten güzel bir mü­ca­de­le ver­dik. Özel­lik­le kad­ro­ya ge­çiş­ten son­ra­ki ilk söz­leş­me ilk kamu çer­çe­ve sü­re­cin­de de iyi mü­ca­de­le ver­dik ama enf­las­yo­nun art­ma­sı, ül­ke­nin eko­no­mik du­ru­mu­nun bo­zul­ma­sı bizim bu al­dı­ğı­mız dev­rim ni­te­li­ğin­de kamu çer­çe­ve pro­to­ko­lü­nü bile göl­ge­le­di. Daha son­ra­ki sü­reç­te ilk yap­tı­ğı­mız söz­leş­me sıfır söz­leş­me yap­tık. Biz hak­kı­mı­zı söke söke almak için ge­rek­ti­ği zaman sa­ha­ya ini­yo­ruz ge­rek­ti­ği zaman ma­sa­da siz­le­rin bize ver­di­ği güçle ha­re­ket edi­yo­ruz ve güzel iş­le­re de imza attık.

Ko­nuş­ma­la­rın ar­dın­dan ya­pı­lan se­çim­de, Fırat Kaya ye­ni­den Tür­ki­ye Sağ­lık İşçi­le­ri Sen­di­ka­sı Ela­zığ Şu­be­si’nin baş­kan­lı­ğı­na se­çil­di.

Baş­kan Kaya’nın lis­te­sin­de; Sungu Ulu­soy, Hik­met Ercan, Ali Kemal Par­lak ve Hasan Uç yer aldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.