height="132" />
İPEKYOLU’NDA ÇOCUKLARA TRAFİK EĞİTİMİ

İPEKYOLU’NDA ÇOCUKLARA TRAFİK EĞİTİMİ

ABONE OL
May 15, 2022 14:35
İPEKYOLU’NDA ÇOCUKLARA TRAFİK EĞİTİMİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanlığı Himayesinde, Elazığ İl Özel İdaresi bünyesinde faaliyetlerine devam eden İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi Ulukent Mahallesi’nde yapılacak olan “Çocuk Trafik Eğitim Parkı” protokolü imza törenine ev sahipliği yaptı.

Elazığ’da Ulukent Mahallesi’nde 3500 m² alan üzerine yapılacak olan Çocuk Trafik Eğitim Parkı’nın protokolü imzalandı.

İmza Töreni Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş ve ilgili kurum müdürlerinin katılımı ile İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi’nde yapıldı.

İmzalanan protokol ile İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi’nin temel trafik eğitimdeki deneyim ve tecrübesi yeni kurulacak olan Çocuk Trafik Eğitim Parkuru’nda aktarılarak daha etkin ve başarılı bir eğitim verilmesi sağlanacak.

İPEKYOLU’NDA ÇOCUKLARA TRAFİK EĞİTİMİ VERİLMEYE DEVAM EDİYOR

Avrupa’nın en büyük çocuk ve gençlik çalışmaları merkezi olan İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi bünyesinde yer alan Trafik Parkuru’nda çocuklar “Temel Trafik Eğitimi’ alabilmekteler.

Bu kapsamda geçtiğimiz gün Naide Karakaya İlkokulu öğrencileri İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi’nde Elazığ Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Alay Komutanlığı ekipleri tarafından teorik ve uygulamalı olarak ‘Temel Trafik Eğitimi’ alarak eğitim sonunda Trafik Dedektifi olmanın sevincini yaşadılar.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.