height="132" />
Başkan Şerifoğulları, Spor ve Yaşam Kompleksi Alanını Yerinde İnceledi

Başkan Şerifoğulları, Spor ve Yaşam Kompleksi Alanını Yerinde İnceledi

ABONE OL
May 15, 2022 15:00
Başkan Şerifoğulları, Spor ve Yaşam Kompleksi Alanını Yerinde İnceledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Spor ve Yaşam Kompleksi alanında incelemelerde bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Elazığ Gençlik ve Spor Yatırımları Protokol Töreni’nde konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Elazığ’a yeni spor alanları kazandıracaklarını duyurmuştu.

Elazığ’da 100.000 m² alan içerisinde; Atletizm Pisti, Kapalı Spor Salonu, 5 Adet Semt Sahası,  Sosyal ve Yürüyüş Donatı Alanlarının yapımına başlanıldı.

Bu kapsamda yapımına başlanılan Spor ve Yaşam Kompleksi alanında Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları incelemelerde bulunarak Elazığ’a dev bir yatırım daha kazandırdıklarını söyledi. Başkan Şerifoğulları’na Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nafiz Bilginoğlu ve Elazığ Gençlik Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren eşlik etti.

“ELAZIĞ’IMIZA DEV BİR YATIRIM DAHA KAZANDIRIYORUZ”

Başkan Şerifoğulları sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Elazığ’a dev bir yatırım daha kazandırdıklarını söyledi. Şerifoğulları, “Elazığ’ımıza dev bir yatırım daha kazandırıyoruz. 100.000 m² alan içerisinde; Atletizm Pisti, Kapalı Spor Salonu, 5 Adet Semt Sahası,  Sosyal ve Yürüyüş Donatı Alanları Yapımını planladığımız Spor ve Yaşam Kompleksi alanımızda incelemelerde bulunduk. Hayırlı olsun” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.