DOLAR 32,3473 0.29%
EURO 35,1240 -0.03%
ALTIN 2.309,821,44
BITCOIN 22898213,11%
Elazığ
10°

AZ BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

Evsen; “Mağduriyetler Kaderimiz olmasın”

Evsen; “Mağduriyetler Kaderimiz olmasın”

ABONE OL
May 7, 2022 13:05
Evsen; “Mağduriyetler Kaderimiz olmasın”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Evsen; “Elazığ Kahveciler ve Kıraathaneciler Odası olarak yaşanan bu vahim süreçte zarar gören vatandaşlara ve esnaflarımıza kamunun acil desteğini talep ediyoruz”

Elazığ Kahveciler ve Kıraathaneciler Odası Başkanı Ferhat Evsen, Elazığ’da iki gündür meydana gelen sağanak yağışlar ve akabinde etkili olan sel felaketi sonrası açıklamalarda bulundu. Evsen, sel felaketinden kaynaklı hasar tespitleri yapılarak mağduriyetlerin giderilmesi gerektiğini söyledi.

Başkan Evsen; Elazığ’da altyapının yetersiz olduğunu belirterek sorunların kalıcı olarak çözülmesini talep etti.

Elazığ Kahveciler ve Kıraathaneciler Odası Başkanı Ferhat Evsen; “Son iki gündür yağan yağmurda Elazığ merkezde yolların göle dönmesi, henüz yeni yapılmalarına rağmen köprülü geçiş güzergâhlarının suyla dolması ve bu alt geçitlerde araçların suda kaybolması,  birçok evin ve işyerinin su baskınına uğraması da göstermiştir ki ilimizde büyük bir altyapı sorunu var. Bu durum ilimizin alt yapısının ihtiyaçlara cevap verecek şekilde tekrardan yapılmasını zorunlu hale getirmiştir. Elazığ Kahveciler ve Kıraathaneciler Odası olarak yaşanan bu vahim süreçte zarar gören vatandaşlara ve esnaflarımıza kamunun acil desteğini talep ediyoruz. Bunun için bir kriz masasının oluşturulması ve sorunların çözümü noktasında hareket edilmesi şarttır” dedi.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.