DOLAR 32,3824 0.18%
EURO 35,0243 -0.2%
ALTIN 2.324,750,24
BITCOIN 2257774-0,98%
Elazığ

AÇIK

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Ela­zığ’da Dev Ka­zan­lar İftar Ye­mek­le­ri İçin Kay­nı­yor

Ela­zığ’da Dev Ka­zan­lar İftar Ye­mek­le­ri İçin Kay­nı­yor

ABONE OL
Nis 26, 2022 15:50
Ela­zığ’da Dev Ka­zan­lar İftar Ye­mek­le­ri İçin Kay­nı­yor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ela­zığ Be­le­di­ye­si her gün 2 bin 300 ki­şi­lik 3 çeşit sıcak yemek ve tatlı ha­zır­la­ya­rak va­tan­daş­la­rın ev­le­ri­ne tes­lim edi­yor.

Ra­ma­zan ayın­da ih­ti­yaç sa­hi­bi aile­le­re her ilde ol­du­ğu gibi Ela­zığ’da da des­tek olu­nu­yor. Bu çer­çe­ve­de Ela­zığ Be­le­di­ye­si Hayır Çar­şı­sı mut­fa­ğın­da aş­çı­lar ta­ra­fın­dan her gün 2 bin 300 ki­şi­ye ye­tecek kadar 3 çeşit yemek ya­pı­lı­yor. Aş­çı­la­rın sa­bah­tan baş­la­dı­ğı me­sa­ide ha­zır­la­nan ye­mek­ler, iftar saati yak­laş­ma­ya baş­la­dı­ğın­da pres­li ma­ki­ne­ler­de sıcak ve hij­ye­nik ola­rak pa­ket­le­ni­yor. Özen­le pa­ket­le­nen 3 çeşit yemek, ih­ti­yaç sa­hi­bi aile­le­rin ka­pı­la­rı­na kadar ulaş­tı­rı­la­rak ken­di­le­ri­ne tes­lim edi­li­yor. Yemek da­ğı­tı­mın­da özel­lik­le yaşlı, en­gel­li, yal­nız ve ih­ti­ya­cı bu­lu­nan aile­le­re ön­ce­lik ve­ri­li­yor.

2 BİN 300 KİŞİYE SICAK YEMEK ULAŞ­TI­RI­LI­YOR

Ela­zığ Be­le­di­ye Baş­kan Yar­dım­cı­sı Nazif Bil­gi­noğ­lu, Be­le­di­ye Baş­ka­nı Şahin Şe­ri­fo­ğul­la­rı’nın gönül be­le­di­ye­ci­li­ği çer­çe­ve­sin­de sos­yal be­le­di­ye­ci­lik an­la­yı­şıy­la devam eden ve sü­rek­li hiz­met veren Hayır Çar­şı­sı­nın Ra­ma­zan ayı iti­ba­riy­le hiz­met ka­pa­si­te­si­ni art­tı­ra­rak in­san­la­rın gön­lü­ne ve ih­ti­yaç­la­rı­na cevap ve­recek şe­kil­de ça­lış­ma­la­rı­na devam et­ti­ği­ni söy­le­di. Bil­gi­noğ­lu, “Bu çer­çe­ve­de mü­ba­rek Ra­ma­zan ayı içe­ri­sin­de ra­ma­za­nın hayrı ve be­re­ke­tiy­le bir­lik­te ön­ce­sin­de de devam eden özel­lik­le yaşlı, en­gel­li ve ba­kı­ma muh­taç va­tan­daş­la­rı­mı­zın ev­le­ri­ne sıcak ye­me­ği biz­zat gö­tü­re­rek bir hiz­met an­la­yı­şı oluş­tur­muş­tur. Şu anda da bu hiz­met an­la­yı­şı­mı­zı çok ciddi ma­na­da ra­ma­zan ayın­da yük­sel­te­rek 2 bin 300 ci­va­rın­da sıcak ye­me­ği­mi­zi va­tan­daş­la­rı­mı­za ikram ede­rek hiz­met ver­me­ye ça­lı­şı­yo­ruz. Bunun yanı be­le­di­ye­mi­zin ça­lı­şan­la­rı ta­ra­fın­dan ikram pa­ket­le­ri­ni va­tan­daş­la­rı­mı­za ulaş­tır­mak için bir gay­ret sarf edil­mek­te­dir. Bütün bu ça­lış­ma­lar hem ra­ma­zan aynın hayrı ve be­re­ke­tiy­le hem de in­san­la­rı­mı­zın gön­lü­ne gi­re­bil­mek­tir. Baş­ka­nı­mız Şahin Şe­ri­fo­ğul­la­rı’nın gönül be­le­di­ye­ci­li­ği viz­yo­nuy­la ça­lış­ma­la­ra hızla devam edil­mek­te­dir. Bu ça­lış­ma­lar içe­ri­sin­de özel­lik­le be­le­di­ye­mi­zin bütün ça­lı­şan­la­rı da dahil olmak üzere Kül­tür ve Sos­yal İşleri Mü­dür­lü­ğü­müz bu pro­je­nin ça­lış­ma­sı­nı ve or­ga­ni­ze­si­ni ge­tir­di­ği için de te­şek­kür edi­yo­rum” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.