height="132" />
İYİ  Parti Elazığ ilçe başkanlarından esnaflara çıkarma

İYİ  Parti Elazığ ilçe başkanlarından esnaflara çıkarma

ABONE OL
Nis 19, 2022 17:45
İYİ  Parti Elazığ ilçe başkanlarından esnaflara çıkarma
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti İl başkanı Servet Gürgözeler geçtiğimiz günlerde İYİ  Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in  davetlisi olarak Ankarada toplantı ve iftar programına katıldı. Burada Genel başkanla görüşen İl başkanı Gürgözeler “hız kesmeden çalışmalara devam ettiklerini bu konuda ilçe başkanları ile  birlikte ortak kararlar neticesinde ilçelerde  İYİ Partinin  esnaf vatandaş buluşması yaptığını söyledi.

İl başkanı açıklamalarına şöyle devam etti:

Biz zaten ilçelerimiz ve köylerimizde heran sahadayız. Gezilmedik yer, sıkılmadık el bırakmayacağız. Bu konuda ilçe başkanlarımızda çalışmalarını sürdürüyor. Zaten ilçelerimizin sorunlarını yakınen takip ediyor onların problemlerine  tüm hassasiyetimizle eğiliyoruz. Bu konuda İYİ Parti teşkilatı olarak hertürlü çalışma ve desteğin içindeyiz. Haftasonu da  ilçelerinde teşkilatlarıyla beraber esnaf vatandaş buluşması yapan ilçe başkanlarıma teşekkür ediyorum dedi..

 Keban, Palu, Karakoçan Maden, Sivrice Arıcak Ağın, Baskil ilçe başkanları ise;  esnafların sorunlarını dinleyip Genel başkan Meral Akşener’in selamlarını ileterek İYİ Partinin vatandaşın yanında esnafların  sorunlarında ise, onların derdine  ortak olduklarını ifade ettiler.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.