height="132" />
Elazığ’da Ramazan sokağı etkinlikleri

Elazığ’da Ramazan sokağı etkinlikleri

ABONE OL
Nis 9, 2022 15:04
Elazığ’da Ramazan sokağı etkinlikleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ramazan sokağı etkinlikleri kültürpark karşısında yer alan, Dr. Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezinde başladı. Elazığlıların ilk günden yoğun ilgi gösterdiği etkinliklerde Ramazan nostaljisi yaşandı.

Pandemi nedeniyle iki yıldır yapılamayan Ramazan Sokağı Etkinlikleri başladı. Elazığlılar tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Ramazan Sokağı etkinliklerinin bu yıl ki adresi Kültürpark kaşısında yer alan ve Elazığlılara kapılarını ilk kez açan Dr. Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre merkezi oldu. Vatandaşların, iftar sonrası yoğun ilgi gösterdikleri Ramazan Sokağı etkinlik alanında buluştular. Elazığlılar, Ramazan Sokağını gezerek, her türlü ihtiyaçlarını karşılayabildikleri stantlardan alışveriş yaptılar.

Ramazan Ayı boyunca Elazığlı vatandaşlara hizmet verecek olan Ramazan Sokağı, vatandaşların her türlü ihtiyaçlarını karşılayabildikleri, keyifli vakit geçirebilecekleri kısacası On bir ayın sultanı Ramazan ayını doyasıya yaşayabilecekleri huzur dolu bir yerdir. Yiyecekten giyeceğe, kitaptan müzik aletlerine kadar herşeyi bulabileceğiniz Ramazan Sokağı etkinlikleri Ramazan ayı boyunca devam edecek olup, Arefe günü sona erecektir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.