height="132" />
Keleş yönetimindeki şehir hastanesi vatandaşlara eksiksiz bir hizmet sunuyor

Keleş yönetimindeki şehir hastanesi vatandaşlara eksiksiz bir hizmet sunuyor

ABONE OL
Mar 2, 2022 19:06
Keleş yönetimindeki şehir hastanesi vatandaşlara eksiksiz bir hizmet sunuyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi KBB Anabilim Dalı Öğretim Üyesi olarak görev yaparken Fethi Sekin Şehir Hastanesi  Başhekimi olarak görevlendirilen Prof. Dr. Erol Keleş, ortaya koyduğu sağlık hizmetleri ile vatandaşların gönlünde taht kurdu. Ciddi bir özveri örneği ortaya koyarak  vatandaşlara hizmet veren Prof. DR.  Keleş vatandaşların takdirini kazandı.  

 Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin, tek şehir hastanesi olan Fethi Sekin Şehir Hastanesi, Elazığ’ın yanı sıra Tunceli, Bingöl ve Muş gibi çevre illere de hizmet veriyor.  Şehir hastanesi, bu iller dışında Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri’nden de, ciddi anlamda hasta kabul ediyor.  Açıklanan verilere göre; 2021 yılının Ocak ve  Eylül ayları arasında, şehir hastanesinden  1 milyon 100 bin hasta ayakta muayene, 28 bin 598 hasta yatarak tedavi ve 20 bin 541 hasta  ise ameliyat hizmeti aldı.    Prof Dr. Erol Keleş’in ortaya koyduğu yöneticilik başarısı ile Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi, sağlık hizmetlerinde  bölgenin lokomotifi oldu

KELEŞ,  ORTAYA KOYDUĞU YÖNETİCİLİK ÖRNEĞİ İLE GÖNÜLLERE TAHT KURDU 

Türkiye’nin 6’ncı şehir hastanesi olarak hizmete giren hastane, Elazığ depreminde olduğu gibi pandeminin başladığı ilk günden itibaren birçok ilden hasta kabul etti ve etmeye de devam ediyor. Şehir hastanesinin adeta bir sat gibi işlemesinde  personellerin hakkı kesinlikle yadsınamaz bir gerçek olarak duruyor.  Bu noktada  hastane başhekimi Prof.  Dr. Erol Keleş’in ortaya koyduğu yöneticilik örneği ile hem vatandaşların hem de çalışanların gönlüne taht kurdu.

ŞEHİR HASTANESİ KELEŞ İLE SAĞLIK HİZMETLERİNDE  LOKOMOTİF HALİNE GELDİ

Fethi Sekin Şehir Hastanesi , 5 yıldızlı otel konforundaki donanımı, son teknolojiye sahip cihazları ve dünya standartlarındaki hizmetleri  ile dikkat çekiyor. Şehir hastanesi özellikle pandeminin pik yaptığı dönemlerde verdiği hizmet kalitesi ile birçok hastaneyi kendisine hayran bıraktı.  Dünya genelinde birçok hastane pandemi karşısında çaresiz kalırken  Prof Dr. Keleş yönetimindeki şehir hastanesi vatandaşlara eksiz bir hizmet sundu.  Şehir hastanesi,  pandemi karşısında  verdiği mücadele ile Elazığ’a ve bölgeye  umut olurken, bir yandan da günlük  8 bin hastaya poliklinik hizmeti verdi.  Prof Dr. Erol Keleş’in,  ortaya koyduğu yöneticilik anlayışı ile bölgemizin ve ülkemizin parlayan yıldızı  haline gelen Fethi Sekin Şehir Hastanesi, sağlık hizmetlerinde de lokomotif haline geldi.  Eğitim açısından da son derece önemli adımlar atan Prof. Dr. Erol Keleş, Sağlık Bilimleri Üniversitesi’ne bağlı olarak çok sayıda  eğitim kliniğinin  hizmet vermesini de sağladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.