height="132" />
Güneydoğu Kariyer Fuarı’nın hazırlık çalışmaları

Güneydoğu Kariyer Fuarı’nın hazırlık çalışmaları

ABONE OL
Mar 2, 2022 18:58
Güneydoğu Kariyer Fuarı’nın hazırlık çalışmaları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde 9-10 Mart tarihlerinde Fırat Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan Güneydoğu Kariyer Fuarı’nın hazırlık çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

 Yetenek Her Yerde temasıyla bu yıl Fırat Üniversitesi’nin ev sahipliğinde Elazığ’da gerçekleştirilecek olan Güneydoğu Kariyer Fuarı, 10 paydaş üniversitenin, kamu ve özel sektör kurum/kuruluşlarının katılımıyla Fırat Üniversitesi Çok Amaçlı Spor Salonu’nda düzenlenecek.

 Elazığ Vali Yardımcısı Abdulkerem Abbasoğlu, Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz ve Fırat Üniversitesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Sinan Akpınar, fuarın gerçekleştirileceği alanda incelemelerde bulundu.

 Vali Yardımcısı Abdulkerem Abbasoğlu, kurulacak olan stantların düzeni ve etkinliklerin gerçekleştirileceği alanları inceleyerek yetkililerden çalışmalardaki son durumla ilgili bilgiler aldı.

 İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, “Cumhurbaşkanlığımız himayesinde 9-10 Mart tarihlerinde Üniversitemizde gerçekleştirilecek olan Bölgesel Kariyer Fuarı ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Elazığ Valiliğimizin çok büyük destekleri var. Vali Yardımcımız Abdulkerem Abbasoğlu valimizin çok ciddi destekleri var kendilerine teşekkür ediyoruz. Şuanda stantlarla ilgili çalışmalar tamamlanmak üzere, bugün kurulumlar başlıyor. Firmalarla irtibatlar sağlandı. Ankara’dan büyük firmalar ilimizdeki fuara katılacak. Bu fuarın birden fazla amacı var. Birincisi özellikle öğrencilerimiz için hem burs imkanı, hem staj imkanı aynı zamanda da çalışma için fırsat oluşturacak. Farklı illerden gelen firmalarla farklı illerin iş birliği durumu oluşacak. Biz gerçekten bu fuarı önemsiyoruz. İnşallah 9-10 Mart tarihlerinde bu etkinliği ilimize yakışır bir şekilde gerçekleştirmiş olacağız” dedi.

 Tüm Elazığlıları gerçekleştirilecek fuara davet eden Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz, “Sadece öğrencilere yönelik değil, bir yandan da istihdam kapısı olma durumu söz konusu. Hem mezunlar, hem öğrencileri, hem de vatandaşlarımızı 9-10 Mart tarihlerinde üniversitemizdeki fuarda ağırlamak istiyoruz. Katkılarından dolayı Elazığ Valiliğimize, Elazığ Belediyemize, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’na, Elazığ Organize Sanayi Bölgesi’ne teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.