height="132" />
Bakü’de Elazığlı Bürokrat ve İş İnsanları yemekte buluştu

Bakü’de Elazığlı Bürokrat ve İş İnsanları yemekte buluştu

ABONE OL
Şub 25, 2022 20:20
Bakü’de Elazığlı Bürokrat ve İş İnsanları yemekte buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Azerbaycan’ının Başkenti Bakü’de Elazığlı Bürokrat ve İş İnsanları yemekte buluştu.

Azerbaycan’ının Başkenti Bakü’de görev yapan Bürokrat ve İş İnsanları yemekte bir araya geldi. Türkiye Cumhuriyeti Bakü Büyükelçiliği Eğitim Ataşesi olarak görev yapan başarılı hemşerimiz Dr. Nihat Büyükbaş başta olmak üzere Bakü’de görev yapan Elazığlı Bürokrat ve iş insanları yemekte bir araya geldi. Dr. Nihat Büyükbaş yaptığı paylaşımda, “Doğup büyüdüğümüz, girişimciliğimizin kariyerimizin kodlarını taşıdığımız Aziz şehrimize sadece ata mezarı ziyareti gitmeyelim, irtibatlanalım, uzak diyarlarda kaynaşalım, Elazığ – Bakü arasında köprü olalım diye “23” Şubatta Bakü’de buluştuk, tanıştık, kaynaştık ve her ayın 23’ünde toplanmak üzere akidleşerek dağıldık “dedi.

Toplantıya katılan iş insanı Gökhan Çoban “Azerbaycan’daki Bakü Büyükelçiliğimizin Eğitim Müşaviri Dr. Nihat Büyükbaş hocamızın önderliğinde, Ev sahipliğini İş Adamı Fatih Uysal bey efendinin Teşkil ettiği, Birlik ve Beraberliğin hemşeriliğin dayanışmanın en güzel örneğine vesile olan bizleri bir araya getirmeleri gelecek için atılacak her adımın temeli olacaktır.

Her ayın 23 bizler için ve Bakü ‘deki Tüm Elazığlılar için ayrıca önemli olacaktır. “ ifadelerine yer verdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.