height="132" />
EROL:  “Bu İndirim İnsanları Tatmin Edecek Bir İndirim Değil”

EROL:  “Bu İndirim İnsanları Tatmin Edecek Bir İndirim Değil”

ABONE OL
Şub 18, 2022 18:38
EROL:  “Bu İndirim İnsanları Tatmin Edecek Bir İndirim Değil”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, katıldığı bir televizyon programında hem gündemi hem de sağlık durumunu değerlendirdi.

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, sağlık durumuna ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Milletvekili Erol, “Ameliyatım son derece başarılı geçti. Ameliyattan sonra herhangi bir kemoterapi başlamadı. Dış yaralarım kapandı. Ama iç yaralarım hala kapanmadı. 30-35 gündür evdeyim, sadece meclis konuşmam için dışarı çıktım. Başarılı bir ameliyattı. Kanserli hücre olduğu gibi temizlendi. Ameliyattan sonra, biraz kilo verdim. Yaraların iyileşmesi için, biraz daha dinleneceğim. Mart ayı içerisinde, Elazığ’a geleceğim. Sağlık durumum oldukça iyi, hiç evden çıkmadım. Ama telefonla işlerimi hallettim. Hayattan kopmadık, Elazığ bizi içlerinde görmediği için bilmiyorlar. Ama bütün gelişmelerden haberim var. Elazığ’ı çok özledim, en kısa sürede geleceğim, dualarını eksik etmesinler.” dedi.

 “Bu İndirim İnsanları Tatmin Edecek Bir İndirim Değil”

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, TOKİ konutlarına ilişkin olarak yaptığı değerlendirmede,  TOKİ’nin sosyal konutlarda yaptığı indirimin tatmin edici olmadığını kaydetti. Milletvekili Erol, konuyu ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çözeceğini belirterekşu ifadelere yer verdi; “TOKİ yetkilileri indirimin olacağını söylemişti. Ak Parti Elazığ Milletvekilleri Zülfü Demirbağ, Sermin Balık ve Ak Parti İl Başkanı Şerafetttin Yıldırım indirim olacağını iletmişti. Yaklaşık olarak yüzde 15 indirim yapılmış. TOKİ doğal olarak, yasaya göre sosyal konutları ilk yıl maliyetine göre satıyor. Bir indirim yetkisi var. Bu yetkiyi kullanmışlar. 2020 fiyatları ile şimdiki fiyatlar arasında fark var tabi ki… Bu indirim insanları tatmin edecek bir indirim değil ama TOKİ başkanının veya yetkililerinin yapacak bir şeyi yok… Cumhurbaşkanı’nın, bu konuda yüzde 50 indirim yetkisi var. Bu konuyu sadece Cumhurbaşkanı kararname ile çözebilir. “

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.