height="132" />
Milletvekili Demirbağ, Akçakiraz’da Gençlerle Bir Araya Geldi

Milletvekili Demirbağ, Akçakiraz’da Gençlerle Bir Araya Geldi

ABONE OL
Şub 13, 2022 10:03
Milletvekili Demirbağ, Akçakiraz’da Gençlerle Bir Araya Geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ Akçakiraz Belediyesi Millet Kıraathanesi ve Kültür Evi’nde gençlerle bir araya geldi. 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Akçakiraz Beldesini ziyaret etti. Milletvekili Demirbağ beraberinde Akçakiraz Belediye Başkanı Sebahattin Kaya ile birlikte, Millet Kıraathanesi ve Kültür Evi’ne giderek gençlerle buluştu. Demirbağ gençlerle sohbet ederek gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

Pandemi döneminde şehir hastanelerinin rolü hakkında konuşan Milletvekili Demirbağ; “Pandemi döneminde eğer biz şehir hastanesini yapmamış olsaydık. İstanbul dâhil Türkiye’nin her tarafında şehir hastaneleri olmamış olsaydı gerçekten çuvallardık Avrupa’da olduğu gibi, Amerika’da oldu gibi. İnsanlar hastanelere kabul edilmiyor. İlk korona virüs çıktığında insanların ölüsüne dâhil sahip çıkılmıyordu. Kaderlerine terk ediyorlardı. Onlarda inanç olmadığı için insana kıymette yok. Biz karıncayı öldüremeyiz. Ben şahsen yolda yürüdüğüm zaman çocukluğumdan beri yiyeceklerini taşırlardı onlar giderken üzerinden atlardım. Niye? Bir karıncanın canına kıyamayız ki” dedi.

“ELEKTRİK FİYATLARINDA DÜZENLEMEYE GİDECEĞİZ” 

Son zamanlarda gündeme gelen zamları değerlendiren Zülfü Demirbağ, “Elektrik de dâhil bir kısmını, akaryakıtı, doğalgazı hepsini ithal ediyoruz. İthal ettiğin zaman da aldığın fiyatı yansıtman lazım ki bütçede ciddi açık vermeyesiniz. Bir aileyi düşünün; gelir gideri dengelemediği zaman borç, borç, borç evini arabasını satar, açıkta kalır. Devlette öyledir. En büyük anlamda bir ailedir, Dolayışıyla bunu aşağı yukarı dengelemek lazım. Bunu son yıllarda hiç yansıtmadı devletimiz. Ekonomik sıkıntı dünya genelinde olduğu gibi bizde de baş gösterdi. Ne oldu? En az yarısını yansıtmak zorunda kaldık. Öyle olunca da fiyatta beklenmedik bir yükselme oldu. Cumhurbaşkanımız açıkladı. Onda da bir düzenlemeye gideceğiz” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.