height="132" />
Elazığ Umut Kervanından Suriye’ye 1 Kamyon Yardım

Elazığ Umut Kervanından Suriye’ye 1 Kamyon Yardım

ABONE OL
Şub 13, 2022 09:17
Elazığ Umut Kervanından Suriye’ye 1 Kamyon Yardım
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Umut Kervanı Suriye’ye 1 kamyon yardım gönderdi.

Elazığ Umut Kervanı Vakfı ‘Suriye’de Çocuklar Soğuktan Ölmesin’ sloganı ile başlattığı yardım kampanyasına hayırseverlerin yoğun ilgi gösterdi.

Elazığ Umut Kervanı yaptığı kampanya sonucunda topladığı yardımları kamyonla Suriye’de yardıma muhtaç ailelere gönderdi.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Elazığ Umut Kervanı Başkan Yardımcısı Nihat Bakşi şu açıklamalarda bulundu;

“Suriye’de ki mağduriyeti gidermek adına muhtaç ailelere, soğuktan donan çocuklara ‘Çocuklar Soğuktan Ölmesin’ sloganı ile Elazığ Umut Kervanı olarak bir kampanya başlattık. Hayırseverlerimiz bu kampanyaya duyarlı davrandılar. Bize ulaşan yardımları kamyona yükledik. İdlip kentindeki yaşlı, kadın ve çocuklara ulaştırılmak üzere yola çıkardık. Bize ulaşan malzemeler 42 adet 25 kilogramlık un torbaları, 200 adet battaniye, 5 bin adet bay, bayan, çocuk iç giyim, 350 adet ayakkabı, bere, atkı olmak üzere çeşitli ev ve giyim eşyası hayırseverler verdi. Ayrıca 27.500 TL değerinde nakdi parada hayırseverler tarafından bize ulaştırıldı.” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.