height="132" />
Elazığ STK Platformundan Kan Bağışı

Elazığ STK Platformundan Kan Bağışı

ABONE OL
Şub 13, 2022 07:29
Elazığ STK Platformundan Kan Bağışı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Sivil Toplum Kuruluşları ve üye STK’lar ile birlikte farkındalık oluşturmak için kan bağışında bulundu.

Öğretmen evi önünde bulunan Kızılay kan merkezine 15 Temmuz milli irade ocakları, kırmızı montlular ve STK platformu 211 üyesiyle katıldı.

Sivil Toplum Kuruluşları Platformu dönem sözcüsü Ergün Aslan Kızılay’a destek vermek amacıyla kan bağışında bulunduklarını söyledi. Aslan, herkesi kan vermeye davet etti. Aslan, “STK Platformu olarak 211 Sivil Toplum Örgütümüzle memleketin her durumuyla, her sıkıntısıyla ve sorunuyla müdahil olma noktasında kararlı çalışmalarımız devam etmekte. Bizde malumunuz sağlıkla ilgili çok ciddi sıkıntıların olduğu bu dönemde STK Üye Dernek Başkanlarımızla ve yönetim kurulu üyeleriyle bir kan bağışı yapmayı ve toplumumuza çağrıda bulunmaya ilgili bir çalışma düzenlemek istedik. Kızılay’ımızla irtibata geçtik kamyonlarının burada olduğunu, kan alma ünitelerinin burada olduğunu öğrendik. Biz hem yönetim kurulu üyelerimizle beraber hem başkanlarımızla beraber kan verdik. Buradan tüm Elazığ halkına çağrıda bulunmak istiyoruz. Sıkıntılı dönemlerden geçiyoruz sıkıntılı dönemleri atlatmanın en büyük yolu birlik beraberlikten geçer bu birlik ve beraberliği gösterip içinde bulunduğumuz her sıkıntıyı ortak akım ortak mücadele verelim” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.