DOLAR 32,3332 0.24%
EURO 35,0502 -0.23%
ALTIN 2.282,600,24
BITCOIN 22838891,33%
Elazığ

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Me­te­oro­lo­ji 13. Bölge Mü­dür­lü­ğü Ta­ra­fın­dan Kuv­vet­li Rüz­gar Uya­rı­sı

Me­te­oro­lo­ji 13. Bölge Mü­dür­lü­ğü Ta­ra­fın­dan Kuv­vet­li Rüz­gar Uya­rı­sı

ABONE OL
Şub 11, 2022 10:06
Me­te­oro­lo­ji 13. Bölge Mü­dür­lü­ğü Ta­ra­fın­dan Kuv­vet­li Rüz­gar Uya­rı­sı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Me­te­oro­lo­ji 13. Bölge Mü­dür­lü­ğü ta­ra­fın­dan ‘kuv­vet­li rüz­gar’ uya­rı­sı ya­pı­lır­ken, Bölge Mü­dü­rü Ömer Faruk Kaya dün ak­şam­dan beri özel­lik­le yük­sek böl­ge­ler­de et­ki­li olan kar ya­ğı­şı ve karla ka­rı­şık yağ­mu­run ya­rın­dan iti­ba­ren böl­ge­yi terk ede­ce­ği­ni kay­det­ti.

Me­te­oro­lo­ji 13. Bölge Mü­dür­lü­ğü ta­ra­fın­dan Ela­zığ ve Ma­lat­ya, Bin­göl, Tun­ce­li, Adı­ya­man için yer yer kuv­vet­li rüz­gar uya­rı­sı ya­pıl­dı. Mü­dür­lü­ğün resmi si­te­sin­de özel­lik­le rüz­ga­rın, Ma­lat­ya’nın güney ve ku­ze­yin­de, Adı­ya­man ku­ze­yin­de ve Tun­ce­li’ni kuzey ke­sim­le­rin­de zaman zaman kuv­vet­li ese­ce­ği yö­nün­de uya­rı­lar­da bu­lu­nul­du.
Me­te­oro­lo­ji 13. Bölge Mü­dü­rü Ömer Faruk Kaya ise yap­tı­ğı açık­la­ma­da, “Dün yap­mış ol­du­ğu­muz uyarı ne­ti­ce­sin­de böl­ge­miz dün ak­şam­dan iti­ba­ren karla ka­rı­şık yağ­mur, yük­sek­ler­de kar ya­ğı­şı devam et­mek­te­dir. Bu bek­le­di­ği­miz kar ya­ğış­la­rı ve karla ka­rı­şık yağ­mur­lar bugün akşam sa­at­le­rin­den iti­ba­ren ili­mi­zi ve böl­ge­mi­zi terk edecek. Ya­rın­dan iti­ba­ren hava par­ça­lı bu­lut­lu, sabah sa­at­le­rin­de ise yer yer sis bek­len­mek­te­dir” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.