height="132" />
Vekil Bulut Fuar İnsaatını Gezdi

Vekil Bulut Fuar İnsaatını Gezdi

ABONE OL
Şub 9, 2022 19:31
Vekil Bulut Fuar İnsaatını Gezdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milletvekili Bulut, Elazığ Belediyesi tarafından yapımı devam eden Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’ne giderek incelemelerde bulundu.

AK Parti MKYK Üyesi ve AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut, yapımı devam eden Elazığ Belediyesi Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde incelemelerde bulunarak Elazığ’ın yeni bir, modern bir fuar alanıyla kongre merkeziyle buluşması hem konumu itibariyle hem de yapı itibariyle fevkalade güzel bir tesis olduğunu söyledi.

AK Parti MKYK Üyesi ve AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Fuar alanının Elazığ’ın önemi sorunlarından bir tanesi olduğunu belirterek, Başkan Şerifoğullarına teşekkür etti.

BULUT: BELEDİYE BAŞKANIMIZI TEBRİK EDİYORUM  

Bulut, “Bugün Elazığ Belediyemizin yapıp tamamlanmış olduğu Elazığ Fuar ve Kongre Merkezini inceledik. Öncelikle ilimize hayırlı olsun. Ben belediye başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Tabi siyaseten bizim önümüzdeki önemli sorunlardan bir tanesiydi yıllarca Elazığ’da konuşulan konulardan bir tanesiydi. Elazığ’ın yeni bir, modern bir fuar alanıyla kongre merkeziyle buluşması hem konumu itibariyle hem de yapı itibariyle fevkalade güzel bir tesis olmuş. İnşallah ilimizde de hayırlı hizmetlere de vesile olur. Çok amaçlı düşünülmüş bundan dolayı ben Sayın Belediye Başkanımızı tebrik ediyorum. Genelde kongre merkezlerinde şöyle bir sıkıntı olur sadece kongre ve fuar yapıldığı dönemde kullanılır diğer dönemde atıl olarak kalınır fakat burada böyle bir problemle karşılaşmayacağız. Üzerine iyi çalışılmış yaklaşık 25 Bin Metrekare üzerinde iki tane 3000-3000 olmak üzere 6000 Bin Metrekarelik hol onun dışında 2000 Metrekarelik alanda da yine Sivil Toplum Örgütlerinin kullanacağı hatta vatandaşımızın günlükte kullanacağı özellikle evlendirme memurluğunun da burada faaliyet göstereceği böylelikle de binanın sürekli canlı kalacağı bir yapı inşa edilmiş bu yönüyle çok kıymetli olduğunu düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

AK Parti MKYK Üyesi ve AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut, zorlu dönemde yapılan fuar alanın kıymetli olduğunu belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti.

BULUT: BU GÜZEL HİZMETİN İLİMİZE HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM

Bulut, “Hem restoranından, kafeteryasından diğer tesislerine kadar ve Sivil Toplum Örgütlerinin de önlerindeki en büyük sıkıntılardan bir tanesi gerçekten yer konusuydu onların hem yer konusu giderilecek hem de aynı alanda ki Multidisiplinel açısından da fevkalade önemli. Aynı alanda ofislerinin olacağı bir alan inşa edilmiş bu yönüyle de fevkalade güzel olmuş. Ben emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bu güzel hizmetin ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.  Çok da zor dönemde yapıldı aslında kıymeti birazdan ondan kaynaklanıyor. Malumunuz bir pandemi dönemi geçirdik bir de deprem geçirdik buna rağmen bu işlerde bir yandan devam etti. Biz bunların bitmesini beklemedik. Önce depremin etkileri ortadan kalksın veya pandeminin etkileri ortadan kalksın da bunlara başlayalım demedik. Bir şekilde onlar devam ederken aynı şekilde de bu fuar alanını gördüğünüz gibi yapıldı ve bitti. Tahmin ediyorum ki yaz itibariyle veya ramazan ayı itibariyle ilk faaliyetine de başlayacaktır. Ben Elazığ’ımızın çok istifade edeceğini düşünüyorum hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.