height="132" />
TORAMAN; beraberindeki heyetle Yazıkonak’ta

TORAMAN; beraberindeki heyetle Yazıkonak’ta

ABONE OL
Şub 9, 2022 19:48
TORAMAN; beraberindeki heyetle Yazıkonak’ta
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Valisi Dr. Ömer TORAMAN beraberindeki heyetle Yazıkonak Belediyesini ziyaret etti. 

Belediye Başkanı  Hatif ÇADIRCI, belediye encümenleri ve muhtarlar ile yapılan istişare toplantısında beldenin sorunlarını birinci ağızdan Vali TORAMAN dinledi. Belde ile ilgili çalışmaları takip ettiğini dile getiren Vali Toraman, belde ile ilgili düşünülen Kültür Merkezi projesinin en yakın zamanda uygulanması için çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi.

İl jandarma komutanı Jandarma Albay Ali YILDIZ, il özel idaresi genel sekreteri ALİ ŞİŞ’in de hazır bulunduğu Heyetin gelişinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Yazıkonak Belediye BaşkanıHatif Çadırcı        “Belde olarak birçok sosyal aktiviteye imza atmanın gururunu yaşıyoruz. Sayın Valimizin de yerelde vermiş olduğu katkılardan dolayı inşallah beldemizde gençlerimiz ile ilgili sosyal alanları inşa etme noktasında çalışmalarımız biran önce neticelenir. Sayın Valimiz ve heyetine teşriflerinden dolayı çok teşekkür ederiz”dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.