DOLAR 32,3721 0.16%
EURO 34,9730 -0.29%
ALTIN 2.323,990,21
BITCOIN 22761680,27%
Elazığ
10°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Kızlar Mağlup Erkekler Galip

Kızlar Mağlup Erkekler Galip

ABONE OL
Şub 7, 2022 11:25
Kızlar Mağlup Erkekler Galip
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hent­bol 2. Lig de mü­ca­de­le­si­ni sür­dü­ren Ka­dın­lar Ve Er­kek­ler Hent­bol ta­kım­la­rı­mız hafta sonu ger­çek­le­şen Mü­sa­ba­ka­lar­da Erkek Hent­bol ta­kı­mı­mız Cizre Yıl­dız­lar SK kar­şı­laş­ma­sın­da 41 – 17 lik skor­la üs­tün­lük sağ­lar­ken, Ka­dın­lar Hent­bol ta­kı­mı­mız kı­ya­sı­ya geçen mü­ca­de­le­nin ar­dın­dan Ma­lat­ya Ne­ca­ti Bey Or­ta­oku­lu kar­şı­laş­ma­sın­da 29 – 25 lik skor­la mağ­lup oldu.

Ela­zığ Genç­lik ve Spor İl Mü­dü­rü Ab­dul­sa­met EREN yap­tı­ğı açık­la­ma­da, Lig mü­ca­de­le­si­ni sür­dü­ren ta­kım­la­rı­mı­zı teb­rik edi­yo­rum. İki ta­kı­mı­mız da dı­şa­rı­da oy­na­dık­la­rı maçta Er­kek­ler­de skor­dan­da belli ol­du­ğu gibi rahat bir maçtı, Kadın ta­kı­mı­mız için daha çe­kiş­me­li geçen mü­sa­ba­ka da mağ­lup ay­rıl­dık. So­nuç­la­rın ta­kım­la­rı­mız için ha­yır­lı ol­ma­sı­nu te­men­ni edi­yo­rum, güzel bir ivme ya­ka­la­dık ga­li­bi­yet­ler se­ri­si ile in­şal­lah ligi is­te­di­ği­miz gibi ta­mam­la­rız, Gay­ret­le­rin­de ötürü spor­cu­la­rı­mı­zı kut­lu­yor, kulüp ho­ca­la­rı­mız ve Yö­ne­ti­mi­mi­ze ba­şa­rı­lar di­li­yo­ruz” ifa­de­le­ri­ne yer verdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.