height="132" />
Demirbağ, İl Özel İdaresi’nin karla mücadelesinden gurur duyduğunu söyledi

Demirbağ, İl Özel İdaresi’nin karla mücadelesinden gurur duyduğunu söyledi

ABONE OL
Şub 7, 2022 17:46
Demirbağ, İl Özel İdaresi’nin karla mücadelesinden gurur duyduğunu söyledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Özel İdare Karla Mücadele Ekiplerinin yol açma çalışmalarını yerinde inceleyerek, Özel İdaresi’nin karla mücadelesinden gurur duyduğunu söyledi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ genelinde meydana gelen yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle kapanan köy yollarını açma çalışmalarını yerinde inceledi.

Milletvekili Demirbağ, Baskil’e bağlı Haroğlu köy yollarında, Elazığ Özel İdaresi Karla Mücadele Ekiplerinin çalışmalarını inceledi.

Milletvekili Zülfü Demirbağ’a, İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Şerbet, Özel İdare Genel Sekreteri Ali Şiş ve beraberindeki heyet de eşlik etti.

DEMİRBAĞ, KARLA MÜCADELE EKİPLERİNE TATLI İKRAM ETTİ.

Milletvekili Demirbağ, Elazığ İl Özel İdaresi’nin karla mücadelesinden gurur duyduğunu söyledi. Demirbağ, “Allah razı olsun Özel İdaremiz gerçekten güzel bir çalışma yaptı kendi hizmet alanının dışında karayollarına da belediyeye de önemli ölçüde yardımcı oldular ben kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Milletvekili Zülfü Demirbağ, bu yıl yağan yoğun kar nedeniyle İstanbul’da yaşanan sıkıntıları anlattı. Demirbağ, “Bu yıl gördüğünüz gibi o dönemde Rusya’ya gönderilen karla mücadele biliyorsunuz en hummalı çalışmanın yapıldığı yerler Rusya. Kar fazla yağdığı için orada 2-3 ay gidip tecrübe olsun diye çalışan karla mücadele çalışmalarına katılan 13 kişiden müteşekkil tecrübeli bir ekip vardı. Bu ekip de İmamoğlu geldikten sonra hepsini aldı görevden ve ondan sonrada bizim eskiden beri karla mücadelede, yol çalışmalarında da tecrübeli ekipleri de dağıtmak suretiyle adeta kuşa çevirdiler. Bu yıl İstanbulluların ülkemizin hak etmediği manzaraları yaşadık” ifadelerini kullandı.

Genel Meclisi Başkanı İbrahim Şerbet, Özel İdare ekiplerinin yolları tekrar ulaşıma açtığını ve şu anda da yol genişletme çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.