height="132" />
Elazığ’da Milli Eğitimde Değişim

Elazığ’da Milli Eğitimde Değişim

ABONE OL
Şub 6, 2022 17:35
Elazığ’da Milli Eğitimde Değişim
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milli Eğitim Bakanlığı, ülke genelinde yaptığı rotasyon ve yeni görevlendirme sonucu Elazığ Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtük görevinden alınarak bakanlık bünyesinde görevlendirildi.

2017 yılından beri Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüten ve Feyzi Gürtürk, Bakanlık Personel Genel Müdürlüğü koordinatörü olarak görevlendirilirken, Elazığ Milli Eğitim Müdürlüğüne ise İzmir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Yiğit vekâleten atandı.

Atanan yeni il Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit’in resmi görevlendirme yazısının İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğüne ulaştığı bildirilirken, Yiğit’in önünüzdeki hafta ilimize gelerek görevine başlaması bekleniyor.

ELAZIĞ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ MEHMET YİĞİT KİMDİR:

Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Mehmet Yiğit aslen Kayserili olup,  İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğünde il milli eğitim müdür yardımcısı olarak görev yapıyorken  05/02/2022 tarihinde ilimize vekaleten ataması yapılmıştır.

İl Müdürü Mehmet Yiğit’in önümüzdeki günlerde ilimize gelerek görevine başlaması bekleniyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.