height="132" />
Sahalar Maçlara Hazır

Sahalar Maçlara Hazır

ABONE OL
Şub 7, 2022 11:07
Sahalar Maçlara Hazır
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İli­miz­de geçen haf­ta­lar­dan iti­ba­ren et­ki­li olan kar ya­ğı­şı ile bir­lik­te er­te­le­nen fut­bol mü­sa­ba­ka­la­rı, bu hafta oy­na­na­cak maç­lar için Şeh­ri­miz­de­ki bütün sa­ha­la­rın kar te­miz­le­me ça­lış­ma­la­rı Ela­zığ Genç­lik ve Spor İl Mü­dür­lü­ğü ta­ra­fın­dan ger­çek­leş­ti­ril­di. Yoğun kar ya­ğı­şıy­la bir­lik­te bi­ri­ken kar­la­rın te­miz­li­ği için yoğun mesai har­ca­yan per­so­nel ili­miz­de bu­lu­nan ve 3. Lig maç­la­rı­na ev sa­hip­li­ği yapan Do­ğu­kent Stadı başta olmak üzere, Genç­lik Mer­ke­zi Sa­ha­sı, Bah­çe­li­ev­ler Sa­ha­sı, Ka­ra­yol­la­rı Spor Te­si­si, Ela­zığs­por Te­sis­le­ri, Ka­ra­ko­çan Spor Te­sis­le­ri, İl Özel İdare Sa­ha­sı, Fırat Üni­ver­si­te­si Sa­ha­la­rı­nın kart te­miz­li­ği ger­çek­leş­ti­ril­di. Hafta sonu ili­miz­de oy­na­ya­cak olan Ela­zığs­por, HD Ka­ra­ko­çan FK ve Bal ligi için sa­ha­la­rı­mız fut­bol oy­na­ma­ya mü­sa­it hale ge­ti­ril­di.
Gençlik ve Spor İl Mü­dü­rü Ab­dul­sa­met Eren yap­tı­ğı açık­la­ma­da; Ma­lu­mu­nuz Ela­zığ’da yoğun bir kar ya­ğı­şı söz ko­nu­suy­du ve maç­lar er­te­len­miş­ti. ASKF Baş­ka­nı­mız ve TFF İl Tem­sil­ci­miz­le ko­or­di­ne­li ola­rak yap­tı­ğı­mız gö­rüş­me­ler ne­ti­ce­sin­de, maç­la­rın­da baş­la­ma­sıy­la sa­ha­la­rı­mı­zın kar te­miz­li­ği­ni ger­çek­leş­tir­dik.Bu hafta ya­ğış­lı ha­va­la­rın­da et­ki­si­ni yi­tir­me­siy­le bir­lik­te maç­lar tek­rar oy­na­na­cak ve bizde İl Mü­dür­lü­ğü­müz per­so­nel­le­ri ve ekip­man­la­rıy­la ili­miz­de mü­sa­ba­ka­la­rın ger­çek­le­şe­ce­ği Do­ğu­kent Stadı başta olmak üzere bütün sa­ha­la­rı­mı­zın kar te­miz­li­ği­ni ger­çek­leş­tir­dik. Emek­le­rin­den do­la­yı Per­so­nel­le­ri­mi­ze ve Tesis Amir­le­ri­mi­ze ça­lış­ma­la­rın­dan do­la­yı te­şek­kür edi­yor, Ela­zığs­por, HD Ka­ra­ko­çan FK ve Bal Ligi ta­kım­la­rı­mı­za mü­sa­ba­ka­la­rın­da ba­şa­rı­lar di­li­yo­rum, dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.