height="132" />
İyi Parti Yeni Elazığ Teşkilatı Tanıtım Toplantısı Düzenledi

İyi Parti Yeni Elazığ Teşkilatı Tanıtım Toplantısı Düzenledi

ABONE OL
Şub 4, 2022 18:16
İyi Parti Yeni Elazığ Teşkilatı Tanıtım Toplantısı Düzenledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ  İYİ Parti İl Teşkilatı tarafından İl ve Merkez İlçe Yönetim ve Tanıtım Toplantısı düzenlendi.  Düzenlenen toplantıya parti üyeleri, yönetim kurulu üyeleri ve basın mensupları katıldı.

İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Servet Gürgözeler yaptığı açılış konuşmasında, İYİ Parti olarak önceliklerinin insanlar olduğunu söyledi. 

Başkan Gürgözeler “Kıymetli basın mensupları, Çok Değerli Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Aziz Dava Arkadaşlarım, Kıymetli Misafirler, Sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Türk milletine gönül vermiş, korkusuz cesur yüreklerin buluştuğu İYİ Parti, İl ve Merkez İlçe yönetim ve tanıtım toplantısına hepiniz hoş geldiniz, şeref verdiniz. Bugün burada sizleri ağırlamaktan mutluyum.

Sözlerime değeri her geçen gün çok daha İYİ anlaşılan bir büyük mücadelenin kahramanı ve devletimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını bir defa daha mihnet, şükran ve saygıyla yad ederek başlamak istiyorum. Bu vesile ile tarih boyunca Türklüğü yaşatmak uğruna hayatlarını feda eden kahraman ecdadımızı, bugün bölücülükle mücadele ederken şehit düşen kahraman güvenlik güçlerimizi, rahmet ve minnet duygularımızla yad ediyor, vatanımızı korumak uğruna mücadele derken yararlanan gazilerimize de sağlık ve hayırlı şifalar diliyorum.

İYİ Parti, Genel Başkanımız Sn.Meral Akşener hanımefendi ve arkadaşları tarafından 25 Ekim 2017 tarihinde kurulmuştur.

İYİ Parti, Cumhuriyetimizin kuruluş felsefesine ve değerlerine bağlı, ilkeli duruşu, ülke sorunlarına sahip çıkışı, sorunlara çözüm arayan, bulan çalışmaları ile kısa sürede halkımızın teveccühünü kazanarak iktidara yürüme yolunda büyük mesafe katedilmiştir.

“Ülkemizin geleceğinde biz de varız”,diyen veİYİ bir Türkiye için yola çıkan İYİ Parti ile Türkiye’mizinİYİ olacağına, bugün adeta karabasan gibi üzerimize çöken sorunlardan kurtulacağına olan inancımız tamdır.

İYİ Parti olarak önceliğimiz insandır, insanımızdır. Vatanını, milletini, devletini, bayrağını seven; dini ve milli değerlerine saygılı her insanın başımızın üzerinde yeri vardır.

“YARADILANI YARATAN’DAN ÖTÜRÜ SEVEN”

İyi parti: gelin tanış olalım/ İşi kolay kılalım/ Sevelim sevilelim/Dünya kimseye kalmaz.”, diyerek yola çıktı.

İYİ Parti, bir zamanlar Anadolu ve Balkanların manevi fethini gerçekleştiren Hoca Ahmet Yesevi, Mevlana, Yunus Emre, Hacı Bektaşi Veli, Sarısaltuk gibi din ulularının aydınlattığı yolda ve insanlarımızın arasında birliği, beraberliği, kardeşliği, dayanışmayı gerçekleştirmek için iktidara yürüyor.

 600 yüzyıl üç kıtada adaleti, huzuru ve barışı tesis eden Osmanlının yönetim felsefesi olan Şeyh Edebali’nin “insanı yaşat ki devlet yaşasın” düsturunu İYİ Parti hayata geçirmek için kollarını sıvadı.

İYİ Parti, iktidarında bölücülük, benden olanlar olmayanlar diye ayrımcılık, ötekileştirme ve dışlama olmayacaktır. Adam kayırma değil liyakat esas alınacaktır.

İYİ Parti, yalnız kendi milletinin umudu olmakla kalmayacak bütün mazlum milletlerin de umudu olacaktır.

Bizler, çocuklarımıza sağlıklı bir gelecek, gençlerimize iş; yaşlılarımıza huzur güveni tesis ederek birlik ve beraberliğimizi güçlendireceğiz. Öncelikle adil olacak. Mazlumun yanında zalimin karşısında yer alacağız. Farklılıklarımızı değil ortak yönlerimizi öne çıkartacağız.İYİ Parti ülkemizin şu an içerisinde bulunduğu sorunları biliyor ve onlara çözüm bulmak için yeni projeler üretiyor.

İYİ Parti olarak bizler, sağlıklı bir demokrasinin ancak özgür bireylerle ve ideal hukuk sistemi ile kurulacağını biliyoruz. O nedenle güçlendirilmiş parlamenter sisteme geri dönecek, kuvvetler ayrılığı ile kontrol ve denge sistemini hâkim kılacağız.

Kıymetli Basın Mensupları, Sizlerin ne kadar zor koşullarda çalıştığınızı biliyoruz. Bizlere doğru haber ulaştırmak adına verdiğiniz mücadele ve gayreti de takdirle karşılıyoruz. İYİ Parti iktidarında basın özgürlüğünün önündeki engelleri kaldıracağız. Yazılı ve görsel medyanın Anayasa ve yasaların öngördüğü şekilde evrensel değerlere saygılı bir biçimde faaliyet göstermeleri için gerekli ortamı ivedilikle oluşturacağız. Aile mahremiyetinin ve kutsallığının her şeyin üzerinde tutulmasını olmazsa olmazları arasında gören İYİ Parti, güçlü toplum için güçlü aile gerçeğinden hareketle ailelerin sıcak yuvalarında huzurlu, mutluluk içerisinde yaşamalarını sağlamak amacıyla her türlü tedbiri alacaktır. İYİ Parti döneminde alınacak tedbirlerle kadına şiddet tamamen sona erecek, çocuklarımızın haklarının korunması için gerekli yasalar çıkartılarak uygulanacaktır.

İYİ Parti, üretime ve istihdama yönelik akıllı programlarla gençlerimizi işsizlik cenderesinden kurtaracak. Yoksul ve kimsesizler için “mutlu yaşam merkezleri” kuracak; Temiz ve sağlıklı bir çevrede yaşamak için her türlü tedbir alınacaktır.

Bildiğiniz üzere yaşadığımız coğrafya acılı ve sancılı bir coğrafyadır. Bu coğrafyada var olmak ve varlığımızı sürdürmek için güçlü olmak zorundayız. Bu bağlamda savunma sanayimizin gelişmesi, silahlı kuvvetlerimizin güçlenmesi için her türlü çalışmayı yapacak, hukuk devleti ilkelerinden taviz vermeden terör örgütleri ile etkin mücadeleyi sürdüreceğiz.

Ekonomik sistemi; akılcı, etkin ve adil kurallar bütünlüğü içerisinde yürüteceğiz. Tarım arazilerini atıl durumdan kurtaracağız. Hayvancılığa önem vereceğiz. Tarım politikalarımızla çiftçilerimizi güçlendirecek yerli üretimi teşvik edeceğiz.

Sanayimizin temel ihtiyaçlarını karşılamak üzere ülkemizin doğal kaynaklarına ilişkin maden stratejik belgesi oluşturacağız.

                Kıymetli basın mensupları,Değerli Dava Arkadaşlarım,Saygıdeğer Misafirler,

İYİ Parti, Türk milletinin üzeride dolaşan kara bulutları dağıtmakta ve milletimizin üşüyen yüreğini ısıtmak için İYİ’lik güneşini doğurmaya azimli ve kararlıdır. Partizanlığı, adaletsizliği, kutuplaştırmayı, bilinmezliği ve karanlığı bitirmeye geliyoruz.

Milletimiz şunu iyi bilmelidir ki İYİ Parti gücünü sadece ve sadece Türk Milletinden almaktadır. Biz, yeni bir dil yeni bir üslupla kavgadan, gerginlikten uzak siyaset yapmaya kararlıyız. Bizim kavgamız, yoklukla, yoksullukla, işsizlikle, yolsuzlukla olacaktır.

Ekonomik problemleriyle ay sonunu nasıl getireceğini düşünüp kepenk kapatan esnafımız, gelecek kaygısı taşıyan gençlerimiz, mahsulü para etmeyen çiftçimiz, geçim sıkıntısı içerisinde olan memurumuz,30 yıl çalıştıktan sonra rahat edeceğim derken işsiz çocuklarına ve onların evlatlarına bakmak mecburiyetinde kalan emeklimiz, bizden kavga etmemizi değil, dertlerine derman olmamızı beklemektedir. Her şey ‘’güllük gülistanlık’’söylemi vatandaş nezdinde karşılık bulmamaktadır. Oku atıp okun düştüğü yere 12 yazarak hedefi tam ortadan vurdum sözüne artık kimse inanmıyor. Tecrübeli ve liyakatli kadrolarımızla milletimizin derdine derman olacağımıza ve başaracağımıza inanıyoruz.

                Partimizin çağrısı Cumhuriyet çağrısıdır.

                Partimizin çağrısı herkes için adaletin ve hukukun üstünlüğünün esas olduğu, partizanlığın son bulduğu, fırsat eşitliğinin gerçekleştiği bir Türkiye kurma çağrısıdır.

Türkiye bunalmıştır, daralmıştır ve mutlaka nefes alması gerekmektedir. İnanıyoruz ki milletimizi huzura, güvene, kavuşturup rahatlatacak ve nefes aldıracak parti İYİ Partidir.

İYİ Parti, bu ülkenin tek umududur. Bu umudu heba etmeye kimsenin hakkı da lüksü yoktur. Sizlerin aracılığı ile Teşkilatım adına söz veriyorum, bu umudu heba ettirmeyeceğiz. Milletimizin yanında olacak onlarla omuz omuza yarınların aydınlık Türkiye’si için mücadele edeceğiz.

Amacımız, çağdaş medeniyetin nimetlerinden insanımızı yararlandırmaktır.

Amacımız, insanımızı sevgi ile kucaklayıp birlik ve beraberliğimizi inşa etmektir.

Amacımız, bağımsız ve tarafsız bir yargı sistemini ülkemize kazandırmaktır.

Amacımız, inançlara saygıyı ve ifade özgürlüğünü hâkim kılmaktır.

Amacımız, yoksulluk ve yolsuzlukla mücadele etmektir.

Amacımız, güçlendirilmiş bir parlamenter sistemi inşa etmek ve yaşatmaktır.

İYİ Parti ülke genelinde her türlü sıkıntılara çare bulurken Elazığ özelinde de çalışmaları ile Elazığ halkının yüzünü güldürecektir. Öncelikle ve özellikle Elazığ’ımızın kangren olmuş  dertlerine çare bulunacak şehrimizde hâkim olan sahipsizlik imajı silinecektir.

Bilindiği üzere Elazığ 1960’lı, 1970’li yıllarda DPT’nin ileride cazibe merkezi olacak diye gösterdiği şehirlerin başında geliyordu. Elazığ. Sosyoekonomik sıralamada 2002 yılında 32’nci sırada iken 2010 yılında 46’ncı sıraya geriledi. Bugün itibarı ile varlığını sürdürme savaşı veriyor. Oysa madenleri ile ülke ekonomisine önemli katkılar sunan Elazığ’ımızın iki verimli ovası vardır.  Ovaların hemen yanı başında da Keban Baraj gölü… Siyasiler, o gölün suyu ile o ovaları buluşturacak nice seçim vaatleri ile uyuttular yıllar yıllı bu kadim şehri… Her seçim öncesi gündeme taşınan “Kuzovave Uluova Sulama Projeleri’’ İYİ Parti iktidarında gerçekleşecektir. Partimiz iktidarında ovalarımız can suyuna kavuşacak ve suya olan hasretleri son bulacak; böylece bir yandan işsizimize yeni iş sahaları doğacak ve Elazığ’ımız göç veren il olmaktan kurtulacaktır.

Yolumuz engebeli, dikenli, zorluklarla dolu ancak biz İYİ Parti olarak kararlıyız, azimliyiz.Türkiye İYİ olacak diye yola çıktık.  Hizmet aşkıyla ve dev adımlarla hedefimize; ülkemizi ileri müreffeh ülkeler seviyesine ulaştırmak, milletimizi huzuru, mutluluğu ve refahı temin etmek üzere yürüyoruz.

Yolumuz uzun davamız kutludur

Niyetimiz halis, görevimiz ağırdır.

Türkiye’miz İYİ olacak inşallah!

Elazığ İYİ olacak inşallah!

Allah, yar ve yardımcımız olsun!

Toplantımıza katıldığınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Teşkilatımızın yeniden yapılanmasının partimize, milletimize hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim. Sağ olun, var olun, Allah’a emanet olun. Allah’a emanet olun.” İfadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.