DOLAR 32,3679 0.1%
EURO 34,9761 -0.32%
ALTIN 2.324,360,22
BITCOIN 2259627-0,69%
Elazığ

AÇIK

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Başkan Şerifoğulları’ndan Üç Aylar ve Regaip Kandili Mesajı

Başkan Şerifoğulları’ndan Üç Aylar ve Regaip Kandili Mesajı

ABONE OL
Şub 3, 2022 20:46
Başkan Şerifoğulları’ndan Üç Aylar ve Regaip Kandili Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, mübarek Üç Aylar ve Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak rahmet ve merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı, günahların bağışlanması için duaların edildiği bu müstesna gecenin, başta ülkemiz olmak üzere bütün İslam coğrafyası için hayırlara vesile olmasını dilediğini belirtti.

Mübarek Üç Aylar’ın başlangıcı olan Regaip Kandili’nin; birlik ve beraberlik bağlarını kuvvetlendiren, insanları birbirine yaklaştıran, komşuluk, akrabalık, kardeşlik ve dayanışma duygularını güçlendiren mübarek bir gece olduğuna dikkat çeken Başkan Şerifoğulları;

“Hepimiz için manevi bir fırsat olan bu özel geceyi bir kez daha birlikte eda edebilmenin huzuru içerisindeyiz. Gönül dünyamızın aydınlanmasına vesile olan bu özel geceler bizlerin kendimizi sorguya çektiğimiz, iyilik ve adaletin yeryüzünde hâkim olması, zulmün son bulması için dualar ettiğimiz özel zaman dilimleridir. Üç Aylar’ın başlangıcı ve Ramazan ayının habercisi olan bu geceyi, idrakine vararak geçirelim inşallah. Bu duygu ve düşüncelerle başta hemşehrilerim olmak üzere milletimizin ve tüm İslam âleminin Regaip Kandili’ni kutluyor hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.