DOLAR 32,3769 0.17%
EURO 35,0408 -0.19%
ALTIN 2.324,470,23
BITCOIN 2264305-0,79%
Elazığ

AÇIK

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Turnuvası sona erdi

Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Turnuvası sona erdi

ABONE OL
Şub 1, 2022 18:51
Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Turnuvası sona erdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Belediyesi tarafından kurum ve kuruluşlar arası sosyal ilişkileri geliştirmek ve her yaştan insanı spora teşvik etmek amacıyla düzenlenen Kurum ve Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Turnuvası sona erdi.

Elazığ Yakup Kılıç Spor Salonu’nda 28 Kasım’da başlayan ve 30 Ocak tarihinde sona eren müsabakalara toplam 25 takım katıldı.
Lig usulüne göre oynanan Kurum ve Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Turnuvası dün oynanan karşılaşmalarla birlikte tamamlandı.
Zevkli ve çekişmeli geçen müsabakalar sonucunda Elazığ Belediyesi A Takımı birinci, Solmaz Gıda Takımı ikinci ve Erdem Çınar Hukuk Danışmanlık Takımı ise üçüncü oldu.
Turnuva sonucunda ilk 3 sırada yer alan takımlar ile turnuvada mücadele eden diğer tüm takımlara ödülleri düzenlenen törenle takdim edildi.

BİLGİNOĞLU: “BU TÜR ORGANİZASYONLARLA MASA TENİSİ SPORU ŞEHRİMİZDE ÇOK İYİ NOKTALARA GELECEKTİR”

Ödül töreninde bir konuşma yapan Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu, bu tür organizasyonlarla masa tenisi sporunun çok iyi noktalara geleceğini ifade ederek, “Turnuvaya katılım gösteren takımlarımıza, sporcularımıza, müsabaka hakemlerimize ve masa tenisi severlerine teşekkür ediyorum. Turnuvamızın açılış törenine katılan Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları, kapanış törenine de katılacaktı. Fakat Başkanımız değişen programları nedeniyle ödül törenimize katılamadı. Sayın Belediye Başkanımızın selamlarını sizlere iletiyorum. Şehrimizin gelişimi ve değişimi adına vizyon projeler üreten değerli Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları; Elazığ’ımızın sporuna, kültürüne ve gençliğine de kayıtsız kalmamıştır. Yaklaşık 2,5 ay süren bu turnuvayı iyi ki organize etmişiz.Turnuvanın seyrini her hafta geldim izledim. Hakikaten masa tenisi camiasını kutluyorum. Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’nın bu alanda yapmış olduğu her türlü hizmette varlığını bildiğiniz için sizlerden gelen talepleri de çok iyi karşılayacağını bilmenizi isterim. Bu tür organizasyonlarla da masa tenisi sporunun şehrimizde çok iyi noktalara geleceğini de biliyoruz. Özellikle her yaşta insanımızın böylesine bir alanda böyle güzel bir sporu yapması hepimiz için çok güzel bir duygu.” dedi.

AKGÜN: “BİZLERE HER TÜRLÜ İMKÂNI SUNAN BELEDİYE BAŞKANIMIZ ŞAHİN ŞERİFOĞULLARI’NA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Akgün ise “Yaklaşık 2,5 aydır devam eden Kurum ve Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Turnuvamız bugün sona ermiştir. Masa Tenisi Federasyonu Başkanımız Oktay Çimen’in de turnuvayı takip ederek çok memnun kaldıklarını tarafımıza iletmeleri çok memnuniyet verici olmuştur. Turnuvamız çok güzel ve çekişmeli maçlara sahne oldu. Bu organizasyonun gerçekleşmesi için her türlü destek ve imkânı sağlayan  her daim sporun ve sporcunun yanında yer alan Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’na şükranlarımı sunarım. Ayrıca turnuvamıza katılım gösteren tüm takımlarımıza teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.