height="132" />
Esra Erol’a bir Tepkide Elazığ Barosundan..

Esra Erol’a bir Tepkide Elazığ Barosundan..

ABONE OL
Şub 1, 2022 19:00
Esra Erol’a bir Tepkide Elazığ Barosundan..
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Esra Erol’a Olan Tepkiler Çığ Gibi Büyüyor: Yayından Kaldırılmalı

Geçtiğimiz gün ailesinin yanından kaçan 18 yaşındaki kızı stüdyoya getiren ve kendisinden 22 yaş büyük adama kaçtığı için azarlayan Esra Erol’a, tepkiler büyüyor. Elazığ Barosundan da program hakkında suç duyurusunda bulunuldu. Elazığ CHP İl Başkanı Av. Coşkun Çağlar Duranın sosyal medyada paylaştığı suç duyurusu dilekçesi Elazığ’ında bu duruma sessiz kalmadığını ortaya koydu Sosyal medyada Esra Erol yayından kalksın kampanyası başlatıldı…

Geçtiğimiz günlerde Esra Erol’da yaşanan bir olay sosyal medyanın gündemine düştü. Evinden okumak istiyorum diye kaçan ve ablasının yanına giden 18 yaşındaki Elif’ten haber alamayan aile, çareyi Esra Erol’a başvurmakta bulmuştu. Ailenin başvurusu üzerine 18 yaşındaki Elifi bulan Esra Erol, genç kızı stüdyoya getirdi. İşte her şey o andan sonra başladı.

ESRA EROL KAPATILSIN KAMPANYASI BAŞLADI

Genç kızın stüdyoya getirilmesi üzerine Esra Erol, genç Elif’le konuşmak istemiş ve kızın yanına gitmişti. Kamerada görünmek istemeyen Elif ise bağırmaya başlamıştı. Kızın tepkisi üzerine sinirlenen Esra Erol’da; , “Lütfen aynı isyanı iki çocuklu bir adam sana farklı şekilde yaklaştığında bedenini korumak için de göster. Yanlışların arkasında durmak için bu tepkileri vermeyin” demişti. Erol’un bu tepkisi sosyal medyada büyük tepki çekti. Başta Hazal Kaya olmak üzere birçok isim Esra Erol’ı kınadı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.