height="132" />
Merhamet insana yakışan en güzel duygudur 

Merhamet insana yakışan en güzel duygudur 

ABONE OL
Oca 31, 2022 20:14
Merhamet insana yakışan en güzel duygudur 
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk Eğitim-Sen Sosyal Sorumluluk ve Toplumsal Farkındalık Komisyonu; kar yağışı nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan doğadaki hayvanlar için besleme çalışması yaptı.

Kar yağışı ve soğuk hava şartlarında yaşam mücadelesi veren sokak hayvanları için şehrin belirli noktalarına 85 çuval ekmek, 420 kg buğday, kedi maması ve birçok yiyecek bıraktı. Komisyon başkanı Adnan Köktepe; zorlu kış şartlarında sokak hayvanlarının yiyecek bulmakta zorlandığını Türk Eğitim-Sen ekibi olarak sokaktaki canlarımız için bu yem  bırakma çalışmalarına belirli aralıklarla devam edileceğini belirtti.
Türk Eğitim-Sen ailesi adına yardımlarını esirgemeyen tüm hayırseverlere ve dağıtımda görevli komisyon üyesi arkadaşlarına teşekkür etti.

Komisyondan gelen açıklamada “Türk Eğitim Sen kuruluş sürecinde bir vakıf olarak hizmet vermeye başlamıştır. Bu sebeple Türk Eğitim Sen’i sadece sendikal faaliyetler yapan bir kuruluş olarak görmek doğru olmaz. Bir STK olarak, kuruluş dönemindeki değerlerimize bağlı kalarak çevremizdeki bütün canlılara karşı da sorumluluklarımızı yerine getirmek zorunda olduğumuzun farkındayız.
Bu nedenleşube yönetimimiz tarafından oluşturulan Sosyal Sorumluluk ve Toplumsal Farkındalık Komisyonumuz yoğun kar yağışından dolayı yiyecek bulmakta zorluk çeken doğadaki hayvanlar ve sokak hayvanları için bir kampanya başlatmıştı. Bu kampanya sonucunda bugün 30 gönüllü üyemiz ve 10 araç ile Sivrice Gözeli, Keban, Baskil, NuralıKöyü, Şahinkaya Köyü, SalkayaKöyü, BizmişenDağı, Meryem Dağı ve Kuzey Çevre Yoluna 45 çuval ekmek, 100 kg buğday ve kedi mamasını dağıttık.
Malzeme tedarik etmede ve dağıtmada görev alan bütün üyelerimize teşekkür ederiz. Komisyonumuz tarafından böyle etkinliklere devam edeceğiz.” İfadelerine yer verildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.