DOLAR %
EURO %
ALTIN 2.294,920,78
BITCOIN 22833270,90%
Elazığ
11°

PARÇALI BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Elazığ vaka yoğunluğu en çok artan iller arasında

Elazığ vaka yoğunluğu en çok artan iller arasında

ABONE OL
Oca 31, 2022 21:13
Elazığ vaka yoğunluğu en çok artan iller arasında
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan haftalık vaka sayılarına göre Elazığ vaka yoğunluğu en çok artan iller arasında yer aldı. İl yöneticileri artan vaka sayılarının ardından vatandaşları koronavirüs tedbirleri konusunda uyardı.

Sağlık Bakanlığı tarafından illere göre haftalık vaka sayıları açıklandı. Açıklanan güncel verilere göre 15-21 Ocak tarihleri arasındaki Elazığ’daki vaka sayıları 100 bin kişide 364.65 oldu. Vaka yoğunluğu en çok artan iller arasında Elazığ’da yer aldı.

“İLİMİZDE VAKA SAYILARINDA ARTIŞ VAR”

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, artan vaka sayılarının ardından sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım ile vatandaşları uyardı. Toraman, “İlimizde vaka sayılarında artış var. Büyüklerimizi ve kronik hastalıkları olanları koruyalım. Kişisel tedbirlere; maske, mesafe ve temizliğe uyalım. Aşılarımızı ihmal etmeyelim. Kendi aşımız Turkovac var” dedi.

“AŞILARIMIZI YAPTIRALIM”

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ise yaptığı paylaşımda, ”Haftalık vaka sayılarında ilimizde maalesef ciddi bir artış var. ‘Maske-Mesafe-Temizlik’ kurallarına daha fazla dikkat ederek aşılarımızı yaptıralım, büyüklerimizi ve kronik hastalarımızı korumaya özen gösterelim. Aşıda tercihiniz Turkovac olsun” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.