height="132" />
Başkan Tarhan güven tazaledi

Başkan Tarhan güven tazaledi

ABONE OL
Oca 31, 2022 20:31
Başkan Tarhan güven tazaledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Lokantacılar ve Tatlıcılar Odası Başkanı Zülfü Tarhan Güven Tazeledi Elazığ Lokantacılar ve Tatlıcılar Odası Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleşti.

Elazığ Lokantacılar ve Tatlıcılar Odası Başkanı Zülfü Tarhan, güven tazeledi. Elazığ Lokantacılar ve Tatlıcılar Odası Genel Kurulu gerçekleştirildi. Divan başkanlığını Elazığ Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Cemil Erdem’in yaptığı genel kurulda konuşan Başkan Zülfü Tarhan çalışmalarından bahsetti.
Tek liste ile gidilen kongrede başkan Tarhan güven tazeledi.

Bugün gerçekleştirdiğimiz olağan genel kurulumuza üyelerimizin desteği ve katılımı ile tekrar hizmete devam edeceğiz inşallah.

Tarhan sosyal medyada yaptığı açıklamada ;“Bu vesileyle hava muhalefetine ve tek liste ile seçime girmemize rağmen genel kurulumuza gelerek bizleri yalnız bırakmayan esnaflarımıza, kıymetli oda başkanlarımıza dost, arkadaş ve akrabalarımıza, genel kurulumuzu sorunsuz bir şekilde bitirmemizi sağlayan Bakanlık temsilcilerine, ilçe seçim kurulu çalışanlarına ve emniyet mensuplarımıza her zaman yanımızda olup sesimizi duyuran basın mensuplarına en içten duygularımla teşekkür ediyorum.

Rabbim bizleri ilimize sektörümüze ve esnafımıza mahcup etmesin inşallah.” İfadelere yer verdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.