height="132" />
AK Parti İl Teşkilatından CHP Milletvekilleri Hakkında Suç Duyurusu

AK Parti İl Teşkilatından CHP Milletvekilleri Hakkında Suç Duyurusu

ABONE OL
Oca 26, 2022 19:03
AK Parti İl Teşkilatından CHP Milletvekilleri Hakkında Suç Duyurusu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ve beraberindekiler, Elazığ Adliyesine giderek, Cumhurbaşkanı’na hakaret ettiği gerekçesi ile tutuklanan gazeteci Sedef Kabaş’ın yer aldığı programa katılan CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç ve CHP Milletvekili Aykut Erdoğdu hakkında da suç duyurusunda bulundu.

Gazeteci Sedef Kabaş katıldığı bir televizyon programında söylediği sözler nedeniyle Cumartesi günü, “Cumhurbaşkanına hakaret” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

81 ilde AK Parti teşkilatları söz konusu programda konuk olan CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç ve CHP Milletvekili Aykut Erdoğdu hakkında da suç duyurusunda bulundu.

Elazığ Adliyesine giden AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, İlçe başkan yardımcıları ve partililer eşlik etti.

YILDIRIM: BU DEFA HİÇBİR ŞEKİLDE TAHAMMÜLÜ OLMAYAN AĞIR BİR HAKARETTE BULUNMUŞTUR.

AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, “CHP’nin adeta yayın organı haline gelen TELE1 ekranlarında sistematik olarak partimize genel başkanımıza ilke hukuk ahlak tanımayan seviyesiz ifadelerle en ağır saldırılar gerçekleştirilmektedir. 14 Ocak’ta Uğur Dündar’ın moderatörlüğünü yaptığı programa CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç ve İstanbul CHP Milletvekili Aykut Erdoğdu ve sözde gazeteci Sedef Kabaş konuk olmuştur. Bu programda Kabaş AK Parti genel başkanımız ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’a bu defa hiçbir şekilde tahammülü olmayan ağır bir hakarette bulunmuştur. Daha öncesinde değişik zamanlarda ağır hakaretlerde bulunmuş program konukları da bu hakarete sessiz kalarak ortak olmuşlardır. Ülkemiz son 20 yıldır diplomasiden askeri hamlelere, sanayiden teknolojiye, sağlıktan adalete yaptığı devrimsel kalkınma hamleleri ile tarih sahnesinde kutlu yürüyüşüne devam etmektedir. Yapılan kalkınma hamleleri ile prangalarından kurtulan ülkemiz itibar kazanmış bölge coğrafyasında ve uluslararası arenada söz sahibi bir ülke haline gelmiştir. Bu büyük başarıda en büyük pay hiç şüphesiz genel başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’a aittir.” dedi.

Suç duyurusunda bulunduktan sonra açıklamalarda bulunan Başkan Yıldırım, muhalefet partililerine yüklendi.

YILDIRIM: ÇARESİZLER YA KÜFÜRLER SAVURUR YA TEHDİT YA DA HAKARETLERDE BULUNUR YA DA SALDIRIYA GEÇER

AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, “Ülkemiz biryandan son 20 yıldır gerçekleştirdiği yoğun kalkınma hamleleri serüvenine devam ederken bir yandan da maalesef Dünya’nın hiçbir ülkesinde görülmeyecek düşük seviyede bir muhalefet anlayışının engellenmeleri ile karşı karşıya kalmaktadır. Bu seviyesi düşük muhalefet anlayışı ülkemizin içeride ve dışarıda menfaatinin her daim karşısında yer alarak toplumsal huzurumuza kast edecek hiçbir fırsatı kaçırmamakta. Ve gizli açık her türlü ihanet şebekeleri ile ortak hareket etmekte imtina etmemektedir. Milletimizin oyları ile seçilmiş Sayın Cumhurbaşkanımızın ve milletimizin değerlerinin karşısında durmayı muhalefet yapmak zanneden bu zihniyet bir kez daha kendisini göstermiştir. Söyleyecek sözü olmayan çaresizler ya küfürler savurur ya tehdit ya da hakaretlerde bulunur ya da saldırıya geçer. Şundan emin olabilirsiniz siz saldırdıkça biz liderimizi daha çok seviyoruz ona daha sıkı sarılıyoruz siz saldırdıkça biz Türkiye’nin liderinin açtığı yolda yürüyüşümüze daha kararlı sürdürüyoruz.” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.