height="132" />
Fırat Üniversitesi Rektörü Göktaş’ın 24 Ocak Depremi Mesajı

Fırat Üniversitesi Rektörü Göktaş’ın 24 Ocak Depremi Mesajı

ABONE OL
Oca 24, 2022 18:53
Fırat Üniversitesi Rektörü Göktaş’ın 24 Ocak Depremi Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, 24 Ocak depreminin 2. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş mesajında şu ifadelere yer verdi;

“24 Ocak 2020 tarihinde merkez üssü Sivrice İlçesi olan 6.8 büyüklüğündeki deprem, Elazığ halkının yaşadığı en büyük afetlerden biri olmuştur. Elazığ’da 37, Malatya’da 4 olmak üzere toplamda 41 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. 24 Ocak Depremi’nin 2. yıl dönümünde, aynı hüznü ve acıyı ilk günkü gibi yüreğimizde hissediyoruz.

Depremin hemen ardından devletimiz varlığını Elazığ’da anında hissettirmiş ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde başlatılan çalışmaların çok büyük bir bölümü tamamlanmıştır.  24 Ocak depreminin hemen ardından Fırat Üniversitesi’nde görevli her bir personel elinden gelen tüm gayreti şehir için göstermiş ve şehirde oluşan yaraların sarılması için büyük gayret sarf etmiştir. Gerekli duyulan her alanda ilgili akademisyenlerimiz şehrin yanında olmuş, hasar tespit çalışmalarından, psikolojik desteğe kadar ilgili tüm personelimiz elinden gelen desteği sağlamıştır. Hastanemiz ve tüm sosyal tesislerimizin kapıları depremzedelerimize sonuna kadar açılmış, ekiplerimiz büyük bir özveriyle vatandaşlarımızın yanında olmuştur. Fırat Üniversitesi ailesi olarak her durumda ilimiz ve ülkemiz için bilimin ışığında çalışmalarımız devam edecektir.”

Bu vesileyle depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Depremi yaşayan tüm vatandaşlarımıza bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.