DOLAR 32,3476 0.29%
EURO 35,1590 0.07%
ALTIN 2.301,321,06
BITCOIN 23085453,64%
Elazığ
10°

AZ BULUTLU

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

KKTC Elazığ Derneği Üyeleri Yemekte Buluştu

KKTC Elazığ Derneği Üyeleri Yemekte Buluştu

ABONE OL
Oca 23, 2022 18:48
KKTC Elazığ Derneği Üyeleri Yemekte Buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KKTC Elazığ Kültür ve Dayanışma Derneği üyeleri bir araya geldi.

KKTC Sinan Üniversitesi gastronomi bölümü safinaz kafe’de   geleneksel hale gelen dayanışma yemeğine KKTC Elazığ derneği Onursal Başkanı Eğitimci İbrahim Taşel,Dernek Başkanı Yunus Ataş ve çok sayıda dernek üyeleri katıldı.

KKTC Elazığ Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Yunus Ataş, dayanışma yemeğinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti .

Başkan Yunus Ataş konuşmasında, Bu güzel Gecemize katılan Katılamayan Bütün Hemşerilerime Tekrar Teşekkür ederim. Her zaman Varlığıyla maddi ve manevi olarak Yanımızda Olan Kıymetli Onursal Başkanımız Sayın İbrahim Taşel’e Ayrıca Teşekkür eder,Birliğimiz Dirliğimiz Daim olsun’’dedi.

KKTC Elazığ Kültür ve Dayanışma Derneği Onursal Başkanı İbrahim Taşel’de yaptığı konuşmada,’’Değerli hemşerilerim katılımınızdan dolayı teşekkür ederim. BizDünyanın neresine gidersek gidelim bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz.Elazığ’ın kültürü birleştirici kuşatıcı ve Türkiye’nin değerlerini ortak taşıyan bir kültüre sahiptir.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinin Elazığlılar için ayrı bir önemi var.1974 yılı ve öncesinde Kıbrıs denince Elazığlılar milli bir dava olarak görürler.

Özellikle 24 Aralık 1963 tarihinde Kıbrıs’ta Elazığlı hemşerimiz Tabip Binbaşı Nihat İlhan’ın eşi Mürüvet İlhan ve çocukları Murat, Kutsi ile Hakan İlhan’ı şehitetmişlerdi.

Her zaman burayı önemli bir değer olarak kabul etti Elazığlılar,bundan sonrada öyle olacaktır.’’dedi.

KKTC ELAZIĞ DENEĞİNDEN TEŞEKKÜR PLAKETİ  

KKTC Elazığ Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Yunus Ataş,derneğe katkılarından dolayı Onursal Başkan Eğitimci İbrahim Taşel’e,KKTC Elazığ Kültür VE Dayanışma  Derneği Başkan Yardımcısı Avukat İrem Arslan Erdal  Marmara İNŞ adına KKTC Marmara Temsilcisi Ömer Avcıl,İbrahim Taşel İse Kaya İNŞ  Adına Murat Kaya’ya Teşekküre Plaketi verdi.

Yemekten sonra dernek üyeleri arasında Bilardo turnuvası düzenlendi.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.