height="132" />
İl Özel İdare’de Düzenlenen Seminerler Sona Erdi

İl Özel İdare’de Düzenlenen Seminerler Sona Erdi

ABONE OL
Oca 23, 2022 18:08
İl Özel İdare’de Düzenlenen Seminerler Sona Erdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ İl Özel İdaresi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen seminerler tamamlandı.

Elazığ İl Özel İdaresi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından planlanan ve dört gün boyunca devam eden eğitim semineri sona erdi. Gedikbaş Hukuk Bürosu Avukatlarından Av. Gamze Gül Dilekçi moderatörlüğünde başlayan eğitim seminerine İl Özel İdaresi Genel sekreteri Ali Şiş, Genel Sekreter Yardımcıları Cemil Yatkın, Dr.Murat Okubay, İl Emniyet Müdürü Celal Sel, İl Jandarma Alay komutanı Kıdemli Albey Ali Yıldız, İl Tarım ve Orman Müdürü Turhan Karahan, İl Özel İdaresi Şube Müdürleri, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri ve çok sayıda personel katıldı.

İl Özel İdaresi ve Gedikbaş Hukuk Bürosu işbirliğinde gerçekleştirilen eğitim seminerinin son gününde Prof. Dr. Üstün Dökmen in sunumuyla Kişisel Gelişim (Kurumsal Aidiyet) motivasyon, uzmanlaşmanın önemi, krizle baş etmek, konusu ele alındı. Ayrıca eğitim seminerine Ankara Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Ordu Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Rize İl Özel İdaresi ve Erzincan İl Özel İdaresi dijital ortamda katıldı.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.