DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22341350,44%
Elazığ
26°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

 
height="132" />  
İyi parti il yönetiminde bir türlü sular durulmuyor

İyi parti il yönetiminde bir türlü sular durulmuyor

ABONE OL
Oca 23, 2022 19:42
İyi parti il yönetiminde bir türlü sular durulmuyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İyi parti il yönetiminde bir türlü sular durulmuyor. Yeni iddia Gürgözeler, ‘Eski kadın yöneticileri partiden kovdu’ 

İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Servet Gürgözeler, partisinin eski kadın kolları başkanı ve yönetimiyle tartıştığı iddialarını yalanladı. Gürgözeler, “Benim kimseyi odadan kovmam diye bir şey söz konusu olamaz” dedi.

Geçtiğimiz ay göreve gelen İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Servet Gürgözeler ile ilgili bazı iddialar konuşulmaya başlandı. Partiye yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre, Gürgözeler’in kendisine hayırlı olsuna giden Kadın Kolları Başkanı Mesude Cömert ve ekibini, “Artık sizinle işimiz yok. Lütfen odayı boşaltın!” diyerek partiden çıkarttığı iddia edildi.

Gürgözeler “Geldiğim Günden Beri Bu Dedikodularla uğraştım”

Konuyla ilgili açıklama yapan İl Başkanı Servet Gürgözeler, kimseyi odadan çıkartmadığını, eski kadın kolları yönetiminden zaten kimseyi tanımadığını söyledi. Gürgözeler, açıklamasında şunları söyledi: ‘’Göreve geldiğimiz günden beri bu dedikodularla uğraştık. Yetki alındığı vakit görevi yeniden oluşturursunuz. Anladığım kadarıyla herkes ‘benim istediğim olsun’ diyor. Geldiğim vakit her şeyi askıya aldık. İli, ilçeyi oluşturduk. Kadın kolları ve diğerleri görevlerinden alındı. İlk günler de basına yansımıştı, bütün ilçeler alındı. Gelip akrabamı yerleştirecek halim yok. 40 yıldır siyasetle uğraşıyorum” dedi. Kendisiyle görüşüldükten sonra neler yaşandığını bilmediğini kaydeden Gürgözler, ‘’Niye tartışmamız olsun? Bu partiye üye olanların başımız üstünde yeri var. Bizim kavgayla işimiz yok. Kendi aralarında bir şeyler olduysa bilmiyorum. Kadın kolları benim odama geldi. Ben hiçbirini tanımıyordum. Kendileriyle de konuştum. Zaten 5 kişi ile de görüştük. Eski il başkanın eşi de gelmişti. Burada kim olursa olsun benim başımın üstünde yeri var. Biz burada particilik yapıyoruz. Ortada il ve ilçe teşkilatı da yok. Buranın üyesisiniz. İlerde uygun olursa bir yerlerde değerlendirirsiniz‘’ dediğini savundu.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.