DOLAR 32,3826 0.19%
EURO 35,1283 0.02%
ALTIN 2.325,150,26
BITCOIN 2275147-0,40%
Elazığ
15°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Mv. Çalık’dan BİMYAD’a Ziyaret

Mv. Çalık’dan BİMYAD’a Ziyaret

ABONE OL
Oca 6, 2022 22:39
Mv. Çalık’dan BİMYAD’a Ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık beraberinde Ak Parti Malatya İl başkan yardımcısı Mahmut Üner Özer Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği (BİMYAD) Genel Başkanı Selim Apohan ve yönetim kurulunu ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

“TBMM’de İNTERNET YASASININ YÜRÜRLÜĞE GİRMESİNİ TALEP EDİYORUZ “

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren. Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği (BİMYAD) Genel Başkanı Selim Apohan İnternet yasasının bir an önce çıkarılarak İnternet Medyasının resmi bir statüye kavuşturulmasını beklediklerini söyledi.

Başkan Selim Apohan” Bugün Genel Merkezimizde AK Parti’nin önemli isimlerinden MKYK Üyesi Malatya Milletvekili Sayın Öznur Çalık hanımefendiyi misafir ettik. Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz.

BİMYAD 2015 yılında faaliyetine Genel Merkez statüsünde kuruluşunun gerçekleştirerek 2021 yılına kadar geldik. Bu süreçte İller bazında teşkilatlanma yani şube çalışmalarımız büyük bir hızla devam ediyor. Günümüz teknolojisi hızla ilerlediğinden bizlerde Dijital alanda İnternet gazeteciliğin alt zeminini oluşturmaya çalışıyoruz. İnternet haber sitelerimizle halkın haber alma görevini büyük bir çoğunlukla üzerimize almış bulunuyoruz.

Artık bilgilere haberlere bir tuş ile İnternet üzerinden anında ulaşma imkânı var. Medya sektörü bu değişim ve dönüşüme ayak uydurmaya çalışırken bir internet yasasının halen meclisten çıkarılmaması ise bizleri sıkıntıya sokuyor. Yasal olarak yasaların olmayışı, resmi bir statü kazandırılmaması İnternet medya sektöründe ciddi ve telafisi güç yaralar açmaya devam ediyor.

15 Temmuz darbe öncesi TBMM’de görüşülen ve rafa kaldırılan internet yasasının tekrardan yürürlüğe girmesini talep ediyoruz. İnternet yasasının çıkmasıyla beraber gerçek anlamda emek veren basın mensubu arkadaşlarımızın önünü açmaktır. İnternet medyasının sorunlarıyla ilgili sizlerin ve diğer siyasi partilerin yetkililerine defalarca bu konuyla ilgili dosyalarımızı sunduk.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi 2022 yılında bu yasanın acilen çıkarılmasından yanayız. Sizlerinde bizlerin sesi olarak bu yasanın çıkarılmasında mecliste sesimiz olmanızı istiyoruz. AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Sayın Öznur Çalık’a BİMYAD Genel merkezimize yaptığı nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyoruz.

“İNTERNET MEDYA YASASININ ÇIKMASI GEREKİYOR”

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık. Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği (BİMYAD) Genel Başkanı Selim Apohan ve yönetim kurulunu ziyaret ederek yeni yönetime hayırlı olsun diyerek istişarelerde bulundu.

Mv. Çalık” basın mensuplarımız kutsal bir görev yapıyor. Siyasetçilerimizin yol arkadaşı basın mensuplardır, internet habercileri gece gündüz demeden çalışıyorlar, yazılı görsel ve internet aracılığıyla yaşanılan internet cağına hepimizin ayak uydurması ve adapta olması lazım dedi.

“BİMYAD GENEL MERKEZİNİN MALATYA’da OLMASI ÇOK ÖNEMLİ “

İnternet yasasıyla alakalı bir yasa yapılması gerektiğini ifade eden Çalık” sorumlu ve tarafsız medya anlayışıyla, haberi verirken yorum katmadan doğru haber yaparak, doğru haber yapmanız çok önemli ve kıymetli. İnternet haber sayfasının yapan kişi ve kurumlar hemen bir sayfa açıldığı takdirde faaliyet başladığını sizlerde biliyorsunuz.

Yasal düzenleme konusunda BİMYAD Genel Başkanı Selim Apohan Başkanımla hem fikiriz. AK Parti Genel Medya ve tanıtım merkez Başkanlığımız Cumhurbaşkanlığımız iletişim daire başkanı Sayın Fahrettin Altun ve ilgili bakanlarımız süreci yakından takip ediyorlar.

BİMYAD genel başkanlığımızın Malatya’da olması çok kıymetli yönetim kurulu ve üyelerinin kendi haber sitelerinde doğru haber yaptıkları için kutluyorum. Tarafsız yayın yaptıkları için tebrik ediyorum. Yeni yönetim kuruluna da hayırlı olsun diyorum” diye belirtti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.