DOLAR 32,3362 0.25%
EURO 35,1641 0.05%
ALTIN 2.304,781,21
BITCOIN 22930322,70%
Elazığ
10°

AZ BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

ELAZIĞ TSO 2021 YILI İLK ÜÇ AYLIK DÖNEMİ  HİZMET İSTATİSTİKLERİ YAYINLANDI

ELAZIĞ TSO 2021 YILI İLK ÜÇ AYLIK DÖNEMİ HİZMET İSTATİSTİKLERİ YAYINLANDI

ABONE OL
Nis 5, 2021 00:03
ELAZIĞ TSO 2021 YILI İLK ÜÇ AYLIK DÖNEMİ  HİZMET İSTATİSTİKLERİ YAYINLANDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 2021 yılı Ocak, Şubat ve Mart aylarına ait Birimler bazında hizmet istatistikleri hazırlandı. 2020 yılının aynın dönemine göre başta yeni kayıtlar olmak üzere bir çok alanda yüzde 60 oranında kapasitenin arttığını belirten Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan, hedef odaklı hizmet üreten Odanın Ülke genelinde dikkat çeken bir yapıya kavuştuğunu söyledi…

Akreditasyonda A Sınıfı Hedefiyle Yapılanmamızı Sürekli Geliştiriyoruz…

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan Odanın 2006 yılında TOBB Akreditasyon sisteminde C sınıfında yer aldığını ifade ederek, “1884 yılında kurulmuş olan ve halen Misakı Milli Sınırları içerisinde kalan vatan toprağımızda kurulan en eski üç Odadan biri olan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nın bu kadim geçmişine ve misyonuna TOBB Akreditasyon sistemi içerisinde A sınıfı yakışır diyerek tüm yapılanmamızı yeniden kurguladık.

Geçtiğimiz ay içerisinde kamuoyu ile de paylaştığımız 41 ana başlık altındaki 250 İyi Uygulama Örneğimiz ile bu hedefimize her gün biraz daha yaklaşıyoruz. Amacımız sadece bir belge almak değil aynı zamanda üyelerimize en iyi hizmeti sunarken şehrin de kalkınma ve gelişme sürecine hız katmaktır. 250 başlık altındaki tüm hizmet ve uygulamalar Odanın fiziki yapısından, personeline, birimlerinden, üyelerin temsiline, şehrin kaynaklarının ekonomiye kazandırılmasından, lobicilik faaliyetlerine, temsil ve ilzamdan yatırımlara kadar çok geniş bir alanı kapsamaktadır.

Üye memnuniyetini esas alan bu dönemimizde ilimizin sosyal, kültürel ve ekonomik kalkınma ve gelişmesini merkeze alıp 7/24 mesai kavramı esası ile çok önemli çalışmalar ve hizmetler gerçekleştirdik. Bu çalışmalar kapsamında birimlerimizin hizmetlerinin ölçülebilmesi için aylık istatistik yayınlanmasını öngörerek bir önceki ay ve yılla kıyaslama imkanı sağlamış olduk. Bu verilere baktığımızda bir çok birimimizin performansını sürekli iyileştirdiğini memnuniyetle görmekteyiz.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odasında yönetim anlayışı A’dan Z’ye değişmiş, hedefleri olan ve bu hedeflere ulaşma noktasında şeffaf ve hesap verebilirliği esas alan yönetişim modeli hayata geçmiştir.

TOBB çatısı altında bulunan 365 Oda ve Borsa içerisinde bu kısa dönemde bu boyutlarda değişim yaşayan çok az Odadan biri bugün Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası olmuştur.

Bu vesile ile; tüm yönetim organlarımıza, profesyonellerimize, üyelerimize ve paydaşlarımıza değerli katkı ve hizmetleri için teşekkür ediyorum. Odamız web sitesinde de yayınlanmış olan bu istatistik verilerini tüm kamuoyu ve üyelerimizin bilgilerine sunuyoruz” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.